Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Minyatür Yaşamlar Sergisi Forum Aydın'da

SANAT 23.09.2016 - 12:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4120+ kez okundu.
 

Minyatür Yaşamlar Sergisi Forum Aydın'da

Forum Aydın’dan Miniklere Unutulmaz Bir Deneyim: Minyatür Yaşamlar Sergisi

AYDIN- Forum Aydın, çocuklara yönelik etkinliklerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. 24 Eylül - 9 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Minyatür Yaşamlar Sergisi ve Atölyeleri, miniklere ve ailelerine unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Ziyaretçiler hem birbirinden güzel el yapımı bebek evlerini görecek hem de çocuklara özel bebek evleri tasarım atölyelerine katılacak. Aydın ve çevre illerde yaşayanların buluşma noktası Forum Aydın, çocuklara yönelik keyifli ve eğitici etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Miniklere sanat sevgisini aşılamak için 24 Eylül - 9 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Minyatür Yaşamlar Sergisi ve Atölyeleri, Forum Aydın ziyaretçilerini bekliyor. İncir Sokak’ta düzenlenecek sergide 18 adet el yapımı bebek evi, galeri olarak dekore edilmiş özel alanda miniklerin beğenisine sunulacak. Bebek evleri arasında Victorian tarzdaki üç katlı ve üç cumbalı malikanenin yanı sıra iki odalı ve üst katında cumbası olan Tudorstili İngiliz Ev de görücüye çıkacak. Bodrum Evi, Hollanda stili Yeldeğirmenli Kafe, Tatil Evi, Gotik Ev gibi değişik evleri de görme fırsatı bulacak ziyaretçiler, tarihin derinliklerinde unutulmaz bir deneyim yaşayacak. 24-25 Eylül ve 8-9 Ekim tarihlerinde ise 7-12 yaş aralığındaki çocuklar için özel atölye çalışmaları düzenlenecek. 25’er kişilik grupların katılabileceği atölye günde 4 seans yapılacak. Çocuklar, ahşap minyatür evleri dekore ederek kişisel yaşam alanını bütünüyle kurgulayacak ve kendi bebek evlerine sahip olacak. 
Forum Aydın’dan Miniklere Unutulmaz Bir Deneyim: Minyatür Yaşamlar Sergisi

AYDIN- Forum Aydın, çocuklara yönelik etkinliklerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. 24 Eylül - 9 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Minyatür Yaşamlar Sergisi ve Atölyeleri, miniklere ve ailelerine unutulmaz bir deneyim yaşatacak. Ziyaretçiler hem birbirinden güzel el yapımı bebek evlerini görecek hem de çocuklara özel bebek evleri tasarım atölyelerine katılacak.

Aydın ve çevre illerde yaşayanların buluşma noktası Forum Aydın, çocuklara yönelik keyifli ve eğitici etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Miniklere sanat sevgisini aşılamak için 24 Eylül - 9 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Minyatür Yaşamlar Sergisi ve Atölyeleri, Forum Aydın ziyaretçilerini bekliyor.

İncir Sokak’ta düzenlenecek sergide 18 adet el yapımı bebek evi, galeri olarak dekore edilmiş özel alanda miniklerin beğenisine sunulacak. Bebek evleri arasında Victorian tarzdaki üç katlı ve üç cumbalı malikanenin yanı sıra iki odalı ve üst katında cumbası olan Tudorstili İngiliz Ev de görücüye çıkacak. Bodrum Evi, Hollanda stili Yeldeğirmenli Kafe, Tatil Evi, Gotik Ev gibi değişik evleri de görme fırsatı bulacak ziyaretçiler, tarihin derinliklerinde unutulmaz bir deneyim yaşayacak.

24-25 Eylül ve 8-9 Ekim tarihlerinde ise 7-12 yaş aralığındaki çocuklar için özel atölye çalışmaları düzenlenecek. 25’er kişilik grupların katılabileceği atölye günde 4 seans yapılacak. Çocuklar, ahşap minyatür evleri dekore ederek kişisel yaşam alanını bütünüyle kurgulayacak ve kendi bebek evlerine sahip olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.