Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Miniklerden meclise teşekkür ziyareti

GÜNCEL 05.10.2017 - 11:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2342+ kez okundu.
 

Miniklerden meclise teşekkür ziyareti

Didim Belediyesince yaptırılan ve eğitim öğretime bu yıl başlayan Deniz Yıldızları Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Belediye Meclisini ziyaret etti.

AYDIN- Didim Belediyesi tarafından açılan Deniz Yıldızları Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin 4-5 yaş grubu minik öğrencileri, Didim Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantısının ilk oturumuna katılarak Başkan Atabay ve belediye meclisi üyelerini ziyaret etti. Kreş Müdiresi Selma Yanık, Başkan Atabay’a çiçek vererek öğrenciler adına eğitim müessesesinin hayata geçirilmesi nedeniyle teşekkürlerini iletti. Kreş öğrencileri, meclis üyelerine kendi hazırladıkları resimleri hediye ederken, Başkan Atabay ve tüm meclis üyeleri yerlerini çocuklara vererek onlarla sohbet etti. Kreş Müdiresi Selma Yanık, Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin hayata geçirilmesinde tüm meclis üyelerinin katkısı bulunduğuna işaret ederek teşekkürlerini iletti. Ziyaretin sonunda öğrencilere ikramda bulunulurken, hatıra fotoğrafı çektirildi.
Didim Belediyesince yaptırılan ve eğitim öğretime bu yıl başlayan Deniz Yıldızları Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Belediye Meclisini ziyaret etti.

AYDIN- Didim Belediyesi tarafından açılan Deniz Yıldızları Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin 4-5 yaş grubu minik öğrencileri, Didim Belediye Meclisi’nin Ekim ayı toplantısının ilk oturumuna katılarak Başkan Atabay ve belediye meclisi üyelerini ziyaret etti. Kreş Müdiresi Selma Yanık, Başkan Atabay’a çiçek vererek öğrenciler adına eğitim müessesesinin hayata geçirilmesi nedeniyle teşekkürlerini iletti.

Kreş öğrencileri, meclis üyelerine kendi hazırladıkları resimleri hediye ederken, Başkan Atabay ve tüm meclis üyeleri yerlerini çocuklara vererek onlarla sohbet etti. Kreş Müdiresi Selma Yanık, Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin hayata geçirilmesinde tüm meclis üyelerinin katkısı bulunduğuna işaret ederek teşekkürlerini iletti. Ziyaretin sonunda öğrencilere ikramda bulunulurken, hatıra fotoğrafı çektirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.