Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Miniklerden Kızılay’a bağış

GENEL 28.05.2019 - 10:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3140+ kez okundu.
 

Miniklerden Kızılay’a bağış

Aydın'da 2-6 yaş arası çocuklar, ailelerinin destekleri ile hazırladıkları 22 koli ihtiyaç malzemesini Kızılay'a bağışladı.

AYDIN - Aydın'ın Efeler İlçesi’nde faaliyet gösteren Dört Mevsim Anne Kucağı Gündüz Bakımevi Ramazan ayı dolayısıyla anlamlı bir kampanyaya imza attı. Bakımevinde eğitim gören 2-6 yaş arası çocuklar ailelerinin destekleriyle kampanyaya gıda malzemesi desteğinde bulundular. Kampanya sonunda toplanan 22 koliyi öğretmenleri eşliğinde Kızılay Aydın Şubesi yetkilerine teslim eden öğrenciler, yardımlaşma örneği sergilediler. Çocuklara yardımlaşmanın önemini anlatmaya çalıştıklarını belirten Dört Mevsim Anne Kucağı Gündüz Bakımevi Kurucu Müdürü Zeynep Karaçam, "Çocuklarımıza Ramazan ayının önemini, yardımlaşma ve paylaşmayı anlatabilmek adına böyle bir kampanya düzenledik. Sağ olsunlar velilerimiz de bize bu konuda büyük destek oldular. Çocuklarımız ile birlikte yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Kızılay'a teslim ettik. Öğrencilerimize ve ailelerine kampanyamıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Aydın'da 2-6 yaş arası çocuklar, ailelerinin destekleri ile hazırladıkları 22 koli ihtiyaç malzemesini Kızılay'a bağışladı.

AYDIN - Aydın'ın Efeler İlçesi’nde faaliyet gösteren Dört Mevsim Anne Kucağı Gündüz Bakımevi Ramazan ayı dolayısıyla anlamlı bir kampanyaya imza attı. Bakımevinde eğitim gören 2-6 yaş arası çocuklar ailelerinin destekleriyle kampanyaya gıda malzemesi desteğinde bulundular. Kampanya sonunda toplanan 22 koliyi öğretmenleri eşliğinde Kızılay Aydın Şubesi yetkilerine teslim eden öğrenciler, yardımlaşma örneği sergilediler.

Çocuklara yardımlaşmanın önemini anlatmaya çalıştıklarını belirten Dört Mevsim Anne Kucağı Gündüz Bakımevi Kurucu Müdürü Zeynep Karaçam, "Çocuklarımıza Ramazan ayının önemini, yardımlaşma ve paylaşmayı anlatabilmek adına böyle bir kampanya düzenledik. Sağ olsunlar velilerimiz de bize bu konuda büyük destek oldular. Çocuklarımız ile birlikte yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Kızılay'a teslim ettik. Öğrencilerimize ve ailelerine kampanyamıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.