Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Miniklerden iyilik etkinliği

EĞİTİM 05.05.2019 - 16:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3310+ kez okundu.
 

Miniklerden iyilik etkinliği

Aydın Efeler Mimar Sinan Anaokulu öğrencilerinin, düzenledikleri kermesten elde edilen geliri Çölyak ve Glutensiz Beslenme Derneği’ne bağışladı.

AYDIN  - İHA’nın bildirdiğine göre, Efeler Mimar Sinan Anaokulu ‘Çölyakla yaşama el ver’ sloganı ile bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Hayata geçirilen proje ile anaokulu öğrencilerinin yapmış olduğu ürünler ve öğrenci velilerinin hazırladıkları yiyecekler, okul bahçesinde düzenlenen kermes ile satışa sunuldu. Çölyak hastalığı ile yaşamak zorunda olan bireylere destek olmak ve öğrenci velileri arasında farkındalık oluşturmak amacıyla yürütülen proje kapsamında düzenlenen kermesten elde edilen gelir Çölyak ve Glutensiz Beslenme Derneği’ne bağışlandı. Kermes sonrası okul yönetimi tarafından öğrenci velilerine ‘Çölyakla Yaşam’ konulu seminer düzenlendi.
Aydın Efeler Mimar Sinan Anaokulu öğrencilerinin, düzenledikleri kermesten elde edilen geliri Çölyak ve Glutensiz Beslenme Derneği’ne bağışladı.

AYDIN  - İHA’nın bildirdiğine göre, Efeler Mimar Sinan Anaokulu ‘Çölyakla yaşama el ver’ sloganı ile bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Hayata geçirilen proje ile anaokulu öğrencilerinin yapmış olduğu ürünler ve öğrenci velilerinin hazırladıkları yiyecekler, okul bahçesinde düzenlenen kermes ile satışa sunuldu.

Çölyak hastalığı ile yaşamak zorunda olan bireylere destek olmak ve öğrenci velileri arasında farkındalık oluşturmak amacıyla yürütülen proje kapsamında düzenlenen kermesten elde edilen gelir Çölyak ve Glutensiz Beslenme Derneği’ne bağışlandı.

Kermes sonrası okul yönetimi tarafından öğrenci velilerine ‘Çölyakla Yaşam’ konulu seminer düzenlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.