Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Miniklerden Başkan Kayalı’ya ziyaret

EKONOMİ 21.01.2015 - 09:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3408+ kez okundu.
 

Miniklerden Başkan Kayalı’ya ziyaret

Kuşadası Şirinada Kreş ve Anaokulu öğretmenleri minikleri Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyaret etti.

Kuşadası Şirinada Kreş ve Anaokulu öğretmenleri minikleri Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyaret etti.  Meslekler hakkında miniklere fikir verme amaçlı düzenlenen ziyarette, başkan Kayalı minikleri makamında kabul etti. Hepsiyle tek tek ilgilendi. Çocukların kendisine yönelttiği soruları tek tek yanıtladı. Belediye Başkanlığı konusunda bilgi almak isteyen miniklere bilgi veren Kayalı “Belediye Başkanlığı yapmak, hele ki Kuşadası gibi bir yerde bu işi yürütmek büyük bir sorumluluk gerektiriyor. İleride benim gibi Belediye başkanı olmak istiyorsanız, asla dürüstlükten taviz vermemeniz gerekiyor. Sonra insanları, doğayı yaşamı seveceksiniz. İnsanlara hizmet etmek Belediye Başkanın görevidir” dedi. Minikler eğitimleri sırasında yaptıkları kağıttan çiçekleri ve hayallerindeki Belediye başkanını anlatan resimleri Kayalı’ya verdi. 
Kuşadası Şirinada Kreş ve Anaokulu öğretmenleri minikleri Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyaret etti.

Kuşadası Şirinada Kreş ve Anaokulu öğretmenleri minikleri Belediye Başkanı Özer Kayalı’yı ziyaret etti. 
Meslekler hakkında miniklere fikir verme amaçlı düzenlenen ziyarette, başkan Kayalı minikleri makamında kabul etti. Hepsiyle tek tek ilgilendi. Çocukların kendisine yönelttiği soruları tek tek yanıtladı. Belediye Başkanlığı konusunda bilgi almak isteyen miniklere bilgi veren Kayalı “Belediye Başkanlığı yapmak, hele ki Kuşadası gibi bir yerde bu işi yürütmek büyük bir sorumluluk gerektiriyor. İleride benim gibi Belediye başkanı olmak istiyorsanız, asla dürüstlükten taviz vermemeniz gerekiyor. Sonra insanları, doğayı yaşamı seveceksiniz. İnsanlara hizmet etmek Belediye Başkanın görevidir” dedi.
Minikler eğitimleri sırasında yaptıkları kağıttan çiçekleri ve hayallerindeki Belediye başkanını anlatan resimleri Kayalı’ya verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.