Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Minikler Denge Bisikleti Şenliği’nde buluştu

GÜNCEL 03.10.2017 - 10:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2382+ kez okundu.
 

Minikler Denge Bisikleti Şenliği’nde buluştu

Nazilli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü ile Özgür Bisiklet Okulu tarafından 4-6 yaş grubu çocuklar için ilçede ilk kez ‘Denge Bisikleti Şenliği’ düzenlendi.

AYDIN- Nazilli’de bisiklet eğitimi için özel olarak hazırlanmış olan alanda geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen etkinlikte Öğrencilere bisiklet kullanımı ile ilgili eğitim verildikten sonra eğlenceli yarışmalarla etkinlik devam etti. Çocuklardan sonra anne ve babalarda denge bisikletleri ile kendi aralarında yarışarak hem eğlendiler hem de çocuklarına örnek oldular. “Çocuklara bisikleti sevdirmeliyiz” Nazilli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Üyesi Bisiklet Antrenörü Özgür Özkan, etkinliğin amacının çocuklara daha küçük yaşlardan itibaren bisikleti sevdirmek ve bu spora olan ilgilerini artırmak olduğunu ifade ederek, özellikle veliler için yaptığı açıklamada, “Denge bisikleti çocukların denge ve koordinasyon gelişimine büyük katkı sağladığı gibi aynı zamanda özgüvenlerinin gelişimine de katkı sağlamaktadır. Bu bisikletle çocuklar hiç kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan kendi kendilerine hem bisiklet kullanmayı öğrenmekte hem de egzersiz yapmaktalar. Çocuklar için egzersiz yapmak çok önemlidir. Çocuklarınızı mutlaka bir spor branşına yönlendirin” dedi.
Nazilli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü ile Özgür Bisiklet Okulu tarafından 4-6 yaş grubu çocuklar için ilçede ilk kez ‘Denge Bisikleti Şenliği’ düzenlendi.

AYDIN- Nazilli’de bisiklet eğitimi için özel olarak hazırlanmış olan alanda geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen etkinlikte Öğrencilere bisiklet kullanımı ile ilgili eğitim verildikten sonra eğlenceli yarışmalarla etkinlik devam etti. Çocuklardan sonra anne ve babalarda denge bisikletleri ile kendi aralarında yarışarak hem eğlendiler hem de çocuklarına örnek oldular.

“Çocuklara bisikleti sevdirmeliyiz”

Nazilli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü Üyesi Bisiklet Antrenörü Özgür Özkan, etkinliğin amacının çocuklara daha küçük yaşlardan itibaren bisikleti sevdirmek ve bu spora olan ilgilerini artırmak olduğunu ifade ederek, özellikle veliler için yaptığı açıklamada, “Denge bisikleti çocukların denge ve koordinasyon gelişimine büyük katkı sağladığı gibi aynı zamanda özgüvenlerinin gelişimine de katkı sağlamaktadır. Bu bisikletle çocuklar hiç kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan kendi kendilerine hem bisiklet kullanmayı öğrenmekte hem de egzersiz yapmaktalar. Çocuklar için egzersiz yapmak çok önemlidir. Çocuklarınızı mutlaka bir spor branşına yönlendirin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.