Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Minikler can dostlarıyla güzel bir hafta sonu geçirdi

GÜNCEL 11.02.2018 - 12:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2827+ kez okundu.
 

Minikler can dostlarıyla güzel bir hafta sonu geçirdi

Söke’de, anaokullarından öğretmenleriyle gelen bir grup öğrenci, Söke ilçesinde bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait Evcil Hayvan Bakım, Besleme ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret etti.

AYDIN– Barınakta klinik odası ve diğer bölümleri gezen öğrencilere sokak hayvanlarının sevgiyle bakıldığını anlatan Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli, buradaki hizmetin 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve ilgili yönetmeliğin belediyelere yüklemiş olduğu sorumluluk dahilinde gerçekleştiğini söyledi. Söke Anadolu Okullarında Sosyal Bilgiler öğretmeni Faik Polat, “Son günlerde görsel ve yazılı medya da can dostlarımızla alakalı birçok olayla karşılaşıyoruz. Sosyal ve toplumsal bir farkındalık yaratmak için öğrencilerimize bu sevgiyi aşılamak biz öğretmenlerin sorumluluğu altındadır. Her yıl gerçekleştirdiğimiz ziyareti bu yılda gerçekleştirdik. Sağlıklı ve bakımlı bir ortam ile karşılaştık. Aydın Büyükşehir Belediye personelleri fazlasıyla ilgililer ve bilgilendirmelerde bulundular. Belediye personelimize ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum” dedi. Öğrenciler, ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.
Söke’de, anaokullarından öğretmenleriyle gelen bir grup öğrenci, Söke ilçesinde bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait Evcil Hayvan Bakım, Besleme ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret etti.

AYDIN– Barınakta klinik odası ve diğer bölümleri gezen öğrencilere sokak hayvanlarının sevgiyle bakıldığını anlatan Aydın Büyükşehir Belediyesi personeli, buradaki hizmetin 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve ilgili yönetmeliğin belediyelere yüklemiş olduğu sorumluluk dahilinde gerçekleştiğini söyledi.

Söke Anadolu Okullarında Sosyal Bilgiler öğretmeni Faik Polat, “Son günlerde görsel ve yazılı medya da can dostlarımızla alakalı birçok olayla karşılaşıyoruz. Sosyal ve toplumsal bir farkındalık yaratmak için öğrencilerimize bu sevgiyi aşılamak biz öğretmenlerin sorumluluğu altındadır. Her yıl gerçekleştirdiğimiz ziyareti bu yılda gerçekleştirdik. Sağlıklı ve bakımlı bir ortam ile karşılaştık. Aydın Büyükşehir Belediye personelleri fazlasıyla ilgililer ve bilgilendirmelerde bulundular. Belediye personelimize ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrenciler, ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.