Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Minik yetenek Yağız, Talisca hayalini gerçekleştirdi

SPOR 11.01.2018 - 17:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3229+ kez okundu.
 

Minik yetenek Yağız, Talisca hayalini gerçekleştirdi

Hayranı olduğu Talisca’ya sosyal medyadan çağrıda bulunan Yağız, Antalya kampında Beşiktaşlı futbolcularla tanıştı.

AYDIN- Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca hayranı olan Aydınlı minik yetenek Yağız Güngör, ikinci devre hazırlıkları için Antalya’da kamp yapan futbolcularla tanışıp hayalini gerçekleştirdi. Beşiktaşlı Anderson Talisca’nın uzaktan çektiği şutla şişe devirdiği ve topu havuzdan yüzdürerek sandalyenin içinden geçirdiği videoların hayranı olan Aydınlı minik yetenek Yağız Güngör, Talisca’nın topla yapmış olduğu şovu başarıyla gerçekleştirdi. Aydın Kartalları Spor Kulübü’nde top koşturan ve yetenekleri ile şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yağız, Talisca’nın sosyal medya hesabından yayınlamış olduğu videolardan etkilendiği şovların aynısını 2-3 denemede yapmayı başardı. Hayranı olduğu Talisca’ya sosyal medya üzerinden mesaj gönderen Yağız Güngör, Talisca ile tanışma hayalini gerçekleştirdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın özel daveti üzerine babası Hasan Güngör ile birlikte Beşiktaş’ın Antalya’da devam eden kampını ziyaret eden Yağız, sürekli televizyondan izlediği futbolcularla buluştu. Antalya’daki kampta Beşiktaşlı futbolcularla buluşan Yağız Güngör, Talisca’ya forma ve atkı imzalatıp birlikte fotoğraf çektirdi. Büyük mutluluk yaşayan Yağız, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Talisca’ya Aydın’ın incirini hediye etti. Minik futbolcu Güngör, ayrıca kamptaki diğer futbolcularla da tanışma fırsatı buldu. Hayallerini gerçekleştirmenin sevincini yaşayan Yağız Güngör, Antalya’da Talisca ve Beşiktaş futbolcularıyla buluştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi.
Hayranı olduğu Talisca’ya sosyal medyadan çağrıda bulunan Yağız, Antalya kampında Beşiktaşlı futbolcularla tanıştı.

AYDIN- Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca hayranı olan Aydınlı minik yetenek Yağız Güngör, ikinci devre hazırlıkları için Antalya’da kamp yapan futbolcularla tanışıp hayalini gerçekleştirdi.

Beşiktaşlı Anderson Talisca’nın uzaktan çektiği şutla şişe devirdiği ve topu havuzdan yüzdürerek sandalyenin içinden geçirdiği videoların hayranı olan Aydınlı minik yetenek Yağız Güngör, Talisca’nın topla yapmış olduğu şovu başarıyla gerçekleştirdi. Aydın Kartalları Spor Kulübü’nde top koşturan ve yetenekleri ile şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yağız, Talisca’nın sosyal medya hesabından yayınlamış olduğu videolardan etkilendiği şovların aynısını 2-3 denemede yapmayı başardı.

Hayranı olduğu Talisca’ya sosyal medya üzerinden mesaj gönderen Yağız Güngör, Talisca ile tanışma hayalini gerçekleştirdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın özel daveti üzerine babası Hasan Güngör ile birlikte Beşiktaş’ın Antalya’da devam eden kampını ziyaret eden Yağız, sürekli televizyondan izlediği futbolcularla buluştu.

Antalya’daki kampta Beşiktaşlı futbolcularla buluşan Yağız Güngör, Talisca’ya forma ve atkı imzalatıp birlikte fotoğraf çektirdi. Büyük mutluluk yaşayan Yağız, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Talisca’ya Aydın’ın incirini hediye etti. Minik futbolcu Güngör, ayrıca kamptaki diğer futbolcularla da tanışma fırsatı buldu.

Hayallerini gerçekleştirmenin sevincini yaşayan Yağız Güngör, Antalya’da Talisca ve Beşiktaş futbolcularıyla buluştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.