Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Minik piyaniste 2 bin TL ödül

GENEL 13.05.2019 - 15:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3715+ kez okundu.
 

Minik piyaniste 2 bin TL ödül

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, piyano dalında dünya ikincisi olan Doğu Balyemez’e ödülünü verdi.

AYDIN- 8 yaş kategorisinde Almanya’da katıldığı piyano yarışmasında dünya ikincisi olan Doğu Balyemez’e Efeler Belediyesi tarafından 2 bin lira ödül verildi. 8 ay öne tanıştığı piyano ile dünya ikincisi olan Doğu Balyemez’e ödülünü Başkan Fatih Atay verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan küçük piyanist, başarısını çok çalışmaya borçlu olduğunu söyledi. Fazıl Sayı’ı beğendiğini ve örnek aldığını anlatan Doğu Balyemez, ileride onun gibi büyük bir piyanist olmak istediğini belirtti. ‘’EFELER’DEKİ YETENEKLİ ÇOCUKLARI KEŞFEDECEĞİZ’’ Kendileri için çok hızlı bir başarı olduğunu dile getiren küçük piyanistin babası Arif Balyemez, bu kadar kısa bir sürede böyle bir başarı beklemediklerini belirterek, oğlu ile gurur duyduğunu kaydetti. Sosyal Bilgiler Öğretmeni olan, aynı zamanda müzikle de uğraşan Baba Balyemez’e, böyle bir evlat yetiştirdiği için teşekkür eden Başkan Atay, ‘’Doğu biraz şanslı. Çünkü babası müzik ile ilgileniyor. Ondaki yeteneği keşfetme şansına sahip. Efeler İlçesi’nde belki o kadar yetenekli çocuklarımız var ki onlar da keşfedilmeyi bekliyor. Benim görevim de Efeler Belediyesi Başkanı olarak, Efeler’de yaşayan yetenekli çocukların keşfedilmesini sağlayacak ortamlar yaratmak, bu fiziki şartları gerçekleştirmek’’ şeklinde konuştu. TRALLEİS’E DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇILARI GETİRECEK Yetenekli çocuklar için kültür ve sanat merkezleri yapıp orada eğitimlerini alabilecekleri, yeteneklerini ortaya çıkarabilecekleri her türlü şartları sunmaya çalışacaklarını belirten Başkan Atay, “Doğu Balyemez’i yetiştiren ailesine ve öğretmelerine çok teşekkür ediyorum. Bizim verdiğimiz ödül biraz sembolik. Onun hak ettiği ödüller değil ama o şimdilik bunlarla yetinsin. İleride daha büyük ödüller vereceğiz” dedi. Tralleis’i ışıklandırarak orada büyük bir müzik gösterisi sunacağını ifade eden Başkan Atay, dünya çapında sanatçıları getirip, orada bir konser vererek Efeler’i bir marka haline getireceklerini belirtti.
Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, piyano dalında dünya ikincisi olan Doğu Balyemez’e ödülünü verdi.

AYDIN- 8 yaş kategorisinde Almanya’da katıldığı piyano yarışmasında dünya ikincisi olan Doğu Balyemez’e Efeler Belediyesi tarafından 2 bin lira ödül verildi. 8 ay öne tanıştığı piyano ile dünya ikincisi olan Doğu Balyemez’e ödülünü Başkan Fatih Atay verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan küçük piyanist, başarısını çok çalışmaya borçlu olduğunu söyledi. Fazıl Sayı’ı beğendiğini ve örnek aldığını anlatan Doğu Balyemez, ileride onun gibi büyük bir piyanist olmak istediğini belirtti.

‘’EFELER’DEKİ YETENEKLİ ÇOCUKLARI KEŞFEDECEĞİZ’’

Kendileri için çok hızlı bir başarı olduğunu dile getiren küçük piyanistin babası Arif Balyemez, bu kadar kısa bir sürede böyle bir başarı beklemediklerini belirterek, oğlu ile gurur duyduğunu kaydetti. Sosyal Bilgiler Öğretmeni olan, aynı zamanda müzikle de uğraşan Baba Balyemez’e, böyle bir evlat yetiştirdiği için teşekkür eden Başkan Atay, ‘’Doğu biraz şanslı. Çünkü babası müzik ile ilgileniyor. Ondaki yeteneği keşfetme şansına sahip. Efeler İlçesi’nde belki o kadar yetenekli çocuklarımız var ki onlar da keşfedilmeyi bekliyor. Benim görevim de Efeler Belediyesi Başkanı olarak, Efeler’de yaşayan yetenekli çocukların keşfedilmesini sağlayacak ortamlar yaratmak, bu fiziki şartları gerçekleştirmek’’ şeklinde konuştu.

TRALLEİS’E DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇILARI GETİRECEK

Yetenekli çocuklar için kültür ve sanat merkezleri yapıp orada eğitimlerini alabilecekleri, yeteneklerini ortaya çıkarabilecekleri her türlü şartları sunmaya çalışacaklarını belirten Başkan Atay,

“Doğu Balyemez’i yetiştiren ailesine ve öğretmelerine çok teşekkür ediyorum. Bizim verdiğimiz ödül biraz sembolik. Onun hak ettiği ödüller değil ama o şimdilik bunlarla yetinsin. İleride daha büyük ödüller vereceğiz” dedi.

Tralleis’i ışıklandırarak orada büyük bir müzik gösterisi sunacağını ifade eden Başkan Atay, dünya çapında sanatçıları getirip, orada bir konser vererek Efeler’i bir marka haline getireceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.