Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Minik öğrenciler sürüngenleri inceledi

EĞİTİM 12.12.2019 - 12:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2986+ kez okundu.
 

Minik öğrenciler sürüngenleri inceledi

Aydın Efeler Mimar Sinan Anaokulu öğrencileri, ADÜ Fen Bilimleri Biyoloji Fakültesi’nde bulunan laboratuvarı ziyaret ederek sürüngenler hakkında bilgi edindi.

AYDIN  - Efeler Mimar Sinan Anaokulu Çekirgeler Steam Eğitim Sınıfı ADÜ Fen Bilimleri Biyoloji Fakültesi Zooloji Bölümü Sürüngenler Laboratuvarı’nı ziyaret ederek küçük bilim insanları olarak gözlem ve incelemelerde bulundu. Laboratuvarda bulunan canlıları yakından görme fırsatı bulan minik öğrenciler, keyifli ve heyecanlı dakikalar yaşadı. Ziyarette Prof. Dr. Kurtuluş Olgun öğrencilere sürüngenler ve diğer canlılar hakkında ilginç bilgilerin yer aldığı kısa sunumlar gerçekleştirdi. Prof. Dr. Olgun, her canlının yaşama hakkından bahsederek, insanların üstün zekadan daha çok, vicdanlı zekaya ihtiyacı olduğunu ifade etti. Öğrenciler tarafından okullarına davet edilen Prof. Dr. Olgun, ileriki bir tarihte, "Yılanların İlginç Yaşam Hikayesi" adlı sunumu yapmak için, sınıf öğretmenleri ile birlikte ortaklaşa okul öncesine uygun etkinlikler düzenleyeceğini belirtti.
Aydın Efeler Mimar Sinan Anaokulu öğrencileri, ADÜ Fen Bilimleri Biyoloji Fakültesi’nde bulunan laboratuvarı ziyaret ederek sürüngenler hakkında bilgi edindi.

AYDIN  - Efeler Mimar Sinan Anaokulu Çekirgeler Steam Eğitim Sınıfı ADÜ Fen Bilimleri Biyoloji Fakültesi Zooloji Bölümü Sürüngenler Laboratuvarı’nı ziyaret ederek küçük bilim insanları olarak gözlem ve incelemelerde bulundu. Laboratuvarda bulunan canlıları yakından görme fırsatı bulan minik öğrenciler, keyifli ve heyecanlı dakikalar yaşadı.

Ziyarette Prof. Dr. Kurtuluş Olgun öğrencilere sürüngenler ve diğer canlılar hakkında ilginç bilgilerin yer aldığı kısa sunumlar gerçekleştirdi. Prof. Dr. Olgun, her canlının yaşama hakkından bahsederek, insanların üstün zekadan daha çok, vicdanlı zekaya ihtiyacı olduğunu ifade etti. Öğrenciler tarafından okullarına davet edilen Prof. Dr. Olgun, ileriki bir tarihte, "Yılanların İlginç Yaşam Hikayesi" adlı sunumu yapmak için, sınıf öğretmenleri ile birlikte ortaklaşa okul öncesine uygun etkinlikler düzenleyeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.