Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Minik kalplerden umut ışığı

GÜNCEL 24.06.2019 - 17:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3824+ kez okundu.
 

Minik kalplerden umut ışığı

Aydın Ticaret Odası İlkokulu öğretmenlerinden Feride Öztekin ve Okul Yönetimi önderliğinde geçtiğimiz aylarda düzenlenen Onkoloji hastalarına destek vermek için yapılmış peruk desteğinin sahiplerine ulaştığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, okulda yapılan bir törenle minik öğrenciler saçlarını onkoloji hastaları için kestirmiş ve onlara bir nebze de olsa umut olabilmek için bağışlamışlardı. Miniklerden alınan saçlar AYESOB ve Aydın Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları işletmecileri, Başkanı Selahittin Çetindoğan’ın vermiş olduğu destekle İzmir’e götürülerek peruk haline getirilmişti. Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde bugün peruklar sahiplerine teslim edildi. Saçlarını hastalar için kestiren minikler, okul yönetimi ve Selahittin Çetindoğan ile birlikte hastaları hem ziyaret etti, hem de yüzlerindeki mutluluğa şahit oldu. Onkoloji bölüm hocaları ve sağlık çalışanları da yapılan çalışmanın tedavi gören ve saçlarını bu yüzden kaybeden insanlar için ne kadar büyük bir önem taşıdığının altını çizerek, öncelikle büyük yürekli miniklere ve bunu hayata geçiren herkese teşekkür etti. Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Selahittin Çetindoğan, “Yapılan çalışmanın ne kadar önemli ve umut dolu olduğunun farkındayız. Feride öğretmen aradığında hiç düşünmeden destek olabileceğimizi söylemiştik. Bugün bir kez daha yapılan desteğin önemini gördük. Bir dahakine daha fazla sayıda peruğa ulaşmak isteriz. Çocukların davranışları herkese örnek olsun. Bu ve bunun gibi organizasyonlarda her zaman elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi. Berberler, kuaförler ve güzellik salonları işletmecileri odası yönetim kurulu üyesi Ünlü İpekçioğlu, onkoloji hastalarına peruklarını takmaları için yardımcı olurken hastaların her biri bu projeye imza atmış herkese teşekkürlerini iletti.
Aydın Ticaret Odası İlkokulu öğretmenlerinden Feride Öztekin ve Okul Yönetimi önderliğinde geçtiğimiz aylarda düzenlenen Onkoloji hastalarına destek vermek için yapılmış peruk desteğinin sahiplerine ulaştığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, okulda yapılan bir törenle minik öğrenciler saçlarını onkoloji hastaları için kestirmiş ve onlara bir nebze de olsa umut olabilmek için bağışlamışlardı. Miniklerden alınan saçlar AYESOB ve Aydın Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları işletmecileri, Başkanı Selahittin Çetindoğan’ın vermiş olduğu destekle İzmir’e götürülerek peruk haline getirilmişti.

Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde bugün peruklar sahiplerine teslim edildi. Saçlarını hastalar için kestiren minikler, okul yönetimi ve Selahittin Çetindoğan ile birlikte hastaları hem ziyaret etti, hem de yüzlerindeki mutluluğa şahit oldu. Onkoloji bölüm hocaları ve sağlık çalışanları da yapılan çalışmanın tedavi gören ve saçlarını bu yüzden kaybeden insanlar için ne kadar büyük bir önem taşıdığının altını çizerek, öncelikle büyük yürekli miniklere ve bunu hayata geçiren herkese teşekkür etti.

Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Selahittin Çetindoğan, “Yapılan çalışmanın ne kadar önemli ve umut dolu olduğunun farkındayız. Feride öğretmen aradığında hiç düşünmeden destek olabileceğimizi söylemiştik. Bugün bir kez daha yapılan desteğin önemini gördük. Bir dahakine daha fazla sayıda peruğa ulaşmak isteriz. Çocukların davranışları herkese örnek olsun. Bu ve bunun gibi organizasyonlarda her zaman elimizden gelen desteği sağlayacağız” dedi.

Berberler, kuaförler ve güzellik salonları işletmecileri odası yönetim kurulu üyesi Ünlü İpekçioğlu, onkoloji hastalarına peruklarını takmaları için yardımcı olurken hastaların her biri bu projeye imza atmış herkese teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.