Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Minibüste yangın paniği

ASAYİŞ 18.04.2018 - 14:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2950+ kez okundu.
 

Minibüste yangın paniği

Seyir halindeki minibüste yangın paniği yaşandı

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesinde seyir halindeki minibüsün sürücüsünün yanık kokusu alması üzerine yaptığı ihbar itfaiyeyi harekete geçirdi. Edinilen bilgiye göre Aydın-İzmir Karayolu Kurtuluş Mahallesi eski otogar önünde seyir halinde olan 43 DT 803 plakalı minibüs sürücüsü yanık kokusu alması üzerine aracını sağa çekerek itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine intikal ederek yangın ihtimaline karşı önlemlerini aldı. İtfaiye ekipleri uzun süre yanık kokusunun nereden geldiğini bulmak için araç içerisinde ve motor bölümünde inceleme yaptı. Ekiplerin yaptığı inceleme ve araştırmanın ardından herhangi bir yangının söz konusunun olmadığı anlaşıldı.
Seyir halindeki minibüste yangın paniği yaşandı

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesinde seyir halindeki minibüsün sürücüsünün yanık kokusu alması üzerine yaptığı ihbar itfaiyeyi harekete geçirdi.

Edinilen bilgiye göre Aydın-İzmir Karayolu Kurtuluş Mahallesi eski otogar önünde seyir halinde olan 43 DT 803 plakalı minibüs sürücüsü yanık kokusu alması üzerine aracını sağa çekerek itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine intikal ederek yangın ihtimaline karşı önlemlerini aldı. İtfaiye ekipleri uzun süre yanık kokusunun nereden geldiğini bulmak için araç içerisinde ve motor bölümünde inceleme yaptı.

Ekiplerin yaptığı inceleme ve araştırmanın ardından herhangi bir yangının söz konusunun olmadığı anlaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.