Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Minibüs traktöre çarptı

ASAYİŞ 02.10.2019 - 16:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2111+ kez okundu.
 

Minibüs traktöre çarptı

Kazada Suriyeli olduğu belirtilen bir kişi hayatını kaybetti. Kazaya karışan her iki sürücü de tutuklandı.

AYDIN  - Aydın’ın Yenipazar ilçesi yakınlarında minibüsün traktöre çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü bir kişi de ağır yaralandı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda kusurlu olan her iki aracın sürücüsü de tutuklandı. Kaza sabah erken saatlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sultanhisar Atça’dan Yenipazar yolu üzerindeki ovaya çalışmaya giden işçilerin bulunduğu traktöre, aynı istikamete seyir halinde olan 09 Y 4371 plakalı araç çarptı. Kazada traktörde bulunan ve tarım işlerinde çalıştığı öğrenilen Suriyeli Mahmut vefat ederken Mahmut’un akrabası olduğu bildirilen Esat da ağır yaralandı. Kazadan sonra traktör ve römorkunda gerekli aydınlatma bulunmadığı gerekçesi ile traktör sürücü ve traktöre arkadan çarpan aracın sürücüsü çıkarıldığı mahkemece ölüme sebebiyet vermekten tutuklandı. Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.
Kazada Suriyeli olduğu belirtilen bir kişi hayatını kaybetti. Kazaya karışan her iki sürücü de tutuklandı.

AYDIN  - Aydın’ın Yenipazar ilçesi yakınlarında minibüsün traktöre çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü bir kişi de ağır yaralandı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda kusurlu olan her iki aracın sürücüsü de tutuklandı.

Kaza sabah erken saatlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sultanhisar Atça’dan Yenipazar yolu üzerindeki ovaya çalışmaya giden işçilerin bulunduğu traktöre, aynı istikamete seyir halinde olan 09 Y 4371 plakalı araç çarptı. Kazada traktörde bulunan ve tarım işlerinde çalıştığı öğrenilen Suriyeli Mahmut vefat ederken Mahmut’un akrabası olduğu bildirilen Esat da ağır yaralandı.

Kazadan sonra traktör ve römorkunda gerekli aydınlatma bulunmadığı gerekçesi ile traktör sürücü ve traktöre arkadan çarpan aracın sürücüsü çıkarıldığı mahkemece ölüme sebebiyet vermekten tutuklandı.

Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.