Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi istediler

EĞİTİM 26.08.2019 - 10:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3845+ kez okundu.
 

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi istediler

Söke Eğitim Vakfı öncülüğünde yaptırılan üniversite binalarında, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)’ne bağlı Mimarlık ve Tasarım Fakültesi açılması isteniyor.

AYDIN  - Aynı zamanda Söke Eğitim Vakfı (SÖKEV) Başkanı olan Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Mimarlık ve Tasarım Fakültesi inşaatımız 2013 yılında başlamış, 2017 yılında tamamlanarak SÖKEV tarafından üniversitemize teslim edilmiştir. SÖKEV’e toplam 40 ayrı kişi 1 milyon 201 bin TL bağışta bulunmuştur. Bunun geri kalan 5 milyon 600 bin TL’lik kısmını Söke Belediyesi, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, Esnaf Odaları gibi kurumlar 1 milyon 500 Bin Liradan biraz fazlasını da Söke OSB’nin katkısı ile karşılanmıştır. Özel İdare’nin de 2 milyon TL katkısı var. Toplam 35 derslik, idare odaları İşletme Fakültemiz tarafından kullanılıyor. Bir an önce zaman vermeksizin, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin de öğrenci alarak faaliyete geçmesi Sökeliler adına SÖKEV olarak talebimizdir. Başta rektörümüz olmak üzere, üniversitemizin bu konuda adım atmasını bekliyoruz.”
Söke Eğitim Vakfı öncülüğünde yaptırılan üniversite binalarında, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ)’ne bağlı Mimarlık ve Tasarım Fakültesi açılması isteniyor.

AYDIN  - Aynı zamanda Söke Eğitim Vakfı (SÖKEV) Başkanı olan Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Mimarlık ve Tasarım Fakültesi inşaatımız 2013 yılında başlamış, 2017 yılında tamamlanarak SÖKEV tarafından üniversitemize teslim edilmiştir. SÖKEV’e toplam 40 ayrı kişi 1 milyon 201 bin TL bağışta bulunmuştur.

Bunun geri kalan 5 milyon 600 bin TL’lik kısmını Söke Belediyesi, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, Esnaf Odaları gibi kurumlar 1 milyon 500 Bin Liradan biraz fazlasını da Söke OSB’nin katkısı ile karşılanmıştır. Özel İdare’nin de 2 milyon TL katkısı var. Toplam 35 derslik, idare odaları İşletme Fakültemiz tarafından kullanılıyor.

Bir an önce zaman vermeksizin, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin de öğrenci alarak faaliyete geçmesi Sökeliler adına SÖKEV olarak talebimizdir. Başta rektörümüz olmak üzere, üniversitemizin bu konuda adım atmasını bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.