Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mimarlardan Başkan Alıcık’a ziyaret

SİYASET 27.02.2018 - 10:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3040+ kez okundu.
 

Mimarlardan Başkan Alıcık’a ziyaret

Nazilli Mimarlar Odası Başkanı Murat Tosun ve yönetimi Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek ilçe çapında gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

AYDIN- Nazilli Mimarlar Odası Başkanı Murat Tosun, Başkan Yardımcısı Umut Gırtosun ve yönetim kurulu üyeleri Zühtü Yalçın, Erdoğan Ünsal ve Mustafa Özhan, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Başkan Alıcık’a ilçe çapında yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Tosun, “Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte başkanımızı makamında ziyaret etmek istedik. İlçemizde çok güzel projelere imza attı. Mimarlar Odası’nın yanı sıra esnaf odalarının da yanında oldu” ifadelerini kullandı. Ülkenin gelişmesi ve güzelleşmesinde mimarların ve mühendislerin büyük rol oynadığına dikkat çeken Başkan Alıcık, “Murat kardeşim ve yönetim kurulu üyelerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de hem kent, hem meslek hem de ülke menfaatlerini gözeterek çalışacaklarına inanıyorum” diye konuştu.
Nazilli Mimarlar Odası Başkanı Murat Tosun ve yönetimi Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek ilçe çapında gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

AYDIN- Nazilli Mimarlar Odası Başkanı Murat Tosun, Başkan Yardımcısı Umut Gırtosun ve yönetim kurulu üyeleri Zühtü Yalçın, Erdoğan Ünsal ve Mustafa Özhan, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Alıcık’a ilçe çapında yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Tosun, “Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte başkanımızı makamında ziyaret etmek istedik. İlçemizde çok güzel projelere imza attı. Mimarlar Odası’nın yanı sıra esnaf odalarının da yanında oldu” ifadelerini kullandı.

Ülkenin gelişmesi ve güzelleşmesinde mimarların ve mühendislerin büyük rol oynadığına dikkat çeken Başkan Alıcık, “Murat kardeşim ve yönetim kurulu üyelerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de hem kent, hem meslek hem de ülke menfaatlerini gözeterek çalışacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.