Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Mimar ve mühendislerin belediyeye tepkileri sürüyor

GÜNCEL 13.01.2018 - 13:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3200+ kez okundu.
 

Mimar ve mühendislerin belediyeye tepkileri sürüyor

Didimli mimar ve mühendisler, Didim Belediyesinin uygulamalarına yönelik eylemlerini sürdürdü.

AYDIN- Didim'de geçtiğimiz günlerde Didim Belediyesine siyah çelenk bırakarak eylem yapan Didimli Mimar ve Mühendisler bu kez da belediyeye boş dosya bıraktı. Belediye önündeki bir iş merkezi önünde toplanan Mimar ve Mühendisler belediyeye yürüyerek içi boş dosya bıraktı. Toplanan grup adına basın açıklamasını Mimar Atilla Pınarbaşı okudu. Pınarbaşı tarafından okunan basın açıklamasında, “Aylardır sürdürdüğümüz, haksızlıklara karşı hak arama çabalarımız sonuçsuz kalmış mücadele artık sokaklara taşmıştır. Hiç bir kurum, kurum amiri bulundukları makamı halkın, meslektaşların çalışmalarını engellemek, kişisel egolarını tatmin etmek için kullanamaz. Nerede haksızlık varsa orada direniş vardır. Bu mücadele parti siyaset mücadelesi değildir. Meslek onuru aş ekmek iş ve adalet mücadelesidir. Sonuç alıncaya kadar tepkimiz artarak devam edecektir. Dün ikili görüşmelerde bugün sokaklarda yarın anayasal kurumlarda taleplerimizi söylemekten çekinmeyeceğiz. Yaşasın meslek onuru, yaşasın dayanışma" denildi. Açıklamanın ardından hazırlanan boş dosya belediye kapısına bırakıldı.
Didimli mimar ve mühendisler, Didim Belediyesinin uygulamalarına yönelik eylemlerini sürdürdü.

AYDIN- Didim'de geçtiğimiz günlerde Didim Belediyesine siyah çelenk bırakarak eylem yapan Didimli Mimar ve Mühendisler bu kez da belediyeye boş dosya bıraktı. Belediye önündeki bir iş merkezi önünde toplanan Mimar ve Mühendisler belediyeye yürüyerek içi boş dosya bıraktı.

Toplanan grup adına basın açıklamasını Mimar Atilla Pınarbaşı okudu. Pınarbaşı tarafından okunan basın açıklamasında, “Aylardır sürdürdüğümüz, haksızlıklara karşı hak arama çabalarımız sonuçsuz kalmış mücadele artık sokaklara taşmıştır. Hiç bir kurum, kurum amiri bulundukları makamı halkın, meslektaşların çalışmalarını engellemek, kişisel egolarını tatmin etmek için kullanamaz. Nerede haksızlık varsa orada direniş vardır. Bu mücadele parti siyaset mücadelesi değildir. Meslek onuru aş ekmek iş ve adalet mücadelesidir. Sonuç alıncaya kadar tepkimiz artarak devam edecektir. Dün ikili görüşmelerde bugün sokaklarda yarın anayasal kurumlarda taleplerimizi söylemekten çekinmeyeceğiz. Yaşasın meslek onuru, yaşasın dayanışma" denildi.

Açıklamanın ardından hazırlanan boş dosya belediye kapısına bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.