Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mimar Sinan Mahallesi’ne kadın eli değecek

GÜNCEL 30.01.2019 - 16:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4162+ kez okundu.
 

Mimar Sinan Mahallesi’ne kadın eli değecek

Mimar Sinan Mahallesi Muhtar Adayı Gurbet Çamoğlu, Ay Tepe Cafe Restaurant’ta basın toplantısı düzenledi. Çamoğlu, neden aday olduğunu, nasıl hizmet vereceğini anlattı.

YÖNETİMLERİN KAPISINI ÇALACAĞIM 1977 Aydın doğumlu evli ve iki çocuk annesi olan Aday Çamoğlu, gazetecilerle birlikte kahvaltı yapıp projelerini anlattı. Özellikle mahalle kadınlarının emeklerini sergileyebileceği bir yer istediklerini belirten Aday Çamoğlu, ‘’Büyük bir mahalle olmamıza rağmen sosyal anlamda bir aile çay bahçemiz de yok. Mahallelinin düğün salonu isteği var. Mahallemizde yer anlamında birçok alanımız bu projelere müsait durumda. Bu anlamda isteklerimiz çok. Tabii bunlar yerel yönetimler ile iş birliği içerisinde olabilecek şeyler. Eğer ben muhtar olursam tabii ki mahallelimin derdini dinleyip, çözüm amaçlı yerel yönetimlerin kapısını çalacağım’’ Şeklinde konuştu. KADIN ELİYLE DAHA GÜZEL BİR MAHALLE VADEDİYORUM Eksik ve sorunlara çözüm odaklı hızlı bir şekilde yardım edebileceğini ifade eden Aday Çamoğlu, kurumlarla iletişimleri iyi ve güçlü olan bir ekip olduklarını kaydetti. “İyi şeyler yapacağımızı ümit ediyorum” diyen Çamoğlu, ‘’Kendime güvenim tam. Kazanacağıma inanıyorum. Kadın eliyle daha güzel bir mahalle vadediyorum’’ dedi. Mahalle halkının yoğun isteği doğrultusunda bu yola çıktığını belirten Çamoğlu, ‘’Mahallemize güzel bir hizmet verebilmek adına bu yola çıktım. Mahallemiz Aydın’ın gözde bir mahallesi. 30 yıldır orada ikamet ediyorum. Mahallemize sosyal ve kültürel çalışmalarımın yanında bazı ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya çalışıyorum. İnsanları çok seviyorum. Güzel bir şeyler yapmak adına yola çıktım. İnşallah mahallemin desteği ile güzel şeylere imza atacağımıza inanıyorum’’ şeklinde konuştu. Kadınlarımızın her alanda olmasını istediğini belirten Çamoğlu, ‘’Kadın elinin değdiği her şeyin güzel olacağını düşünüyorum’’ dedi. EFSANE MUHTARDAN GELİNİNE DESTEK Aydın’ın efsaneleşmiş ismi Cuma Mahallesi Muhtarı Nafiz Çamoğlu’nun gelini Mimar Sinan Mahallesi Muhtar Adayı Gurbet Çamoğlu’na tam destek olduğunu söyleyerek, ‘’Gelinim diye demiyorum, tam bir hizmet aşkı için yaratılmış insandır. Kendisi 2009-2014 yılları arasında benim azalarımdan biriydi. Kendisi beş yıl yaptığı azalık görevinde birçok tecrübe edindi. Eğer Mimar Sinan Mahallesi’ne muhtar seçildiği takdirde mahallenin birçok sorununa yerel ve genel yöneticilere taşıyarak mahallenin en hızlı şekilde çözüme ulaştırır’’ ifadelerini kullandı. Çamoğlu son olarak, ‘’halkımızla iletişim kanallarını güçlendirerek her an yanlarında olmaya çalışacağız ve masada oturan değil vatandaşların içinde olan muhtar olacağım’’ dedi. Mimar Sinan Mahallesi Muhtar Adayı Gurbet Çamoğlu’nun Aza Adayları şöyle: Melehat Tuncay, Selçuk Ünsalan, Nilgün Muslu, Selami Gültekin, Semra Yaşar Topanoğlu, Selman Elbüga, Cengiz Onat, Ali Günaydın
Mimar Sinan Mahallesi Muhtar Adayı Gurbet Çamoğlu, Ay Tepe Cafe Restaurant’ta basın toplantısı düzenledi. Çamoğlu, neden aday olduğunu, nasıl hizmet vereceğini anlattı.

YÖNETİMLERİN KAPISINI ÇALACAĞIM

1977 Aydın doğumlu evli ve iki çocuk annesi olan Aday Çamoğlu, gazetecilerle birlikte kahvaltı yapıp projelerini anlattı. Özellikle mahalle kadınlarının emeklerini sergileyebileceği bir yer istediklerini belirten Aday Çamoğlu, ‘’Büyük bir mahalle olmamıza rağmen sosyal anlamda bir aile çay bahçemiz de yok. Mahallelinin düğün salonu isteği var. Mahallemizde yer anlamında birçok alanımız bu projelere müsait durumda. Bu anlamda isteklerimiz çok. Tabii bunlar yerel yönetimler ile iş birliği içerisinde olabilecek şeyler. Eğer ben muhtar olursam tabii ki mahallelimin derdini dinleyip, çözüm amaçlı yerel yönetimlerin kapısını çalacağım’’ Şeklinde konuştu.

KADIN ELİYLE DAHA GÜZEL BİR MAHALLE VADEDİYORUM

Eksik ve sorunlara çözüm odaklı hızlı bir şekilde yardım edebileceğini ifade eden Aday Çamoğlu, kurumlarla iletişimleri iyi ve güçlü olan bir ekip olduklarını kaydetti. “İyi şeyler yapacağımızı ümit ediyorum” diyen Çamoğlu, ‘’Kendime güvenim tam. Kazanacağıma inanıyorum. Kadın eliyle daha güzel bir mahalle vadediyorum’’ dedi.

Mahalle halkının yoğun isteği doğrultusunda bu yola çıktığını belirten Çamoğlu, ‘’Mahallemize güzel bir hizmet verebilmek adına bu yola çıktım. Mahallemiz Aydın’ın gözde bir mahallesi. 30 yıldır orada ikamet ediyorum. Mahallemize sosyal ve kültürel çalışmalarımın yanında bazı ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya çalışıyorum. İnsanları çok seviyorum. Güzel bir şeyler yapmak adına yola çıktım. İnşallah mahallemin desteği ile güzel şeylere imza atacağımıza inanıyorum’’ şeklinde konuştu.

Kadınlarımızın her alanda olmasını istediğini belirten Çamoğlu, ‘’Kadın elinin değdiği her şeyin güzel olacağını düşünüyorum’’ dedi.

EFSANE MUHTARDAN GELİNİNE DESTEK

Aydın’ın efsaneleşmiş ismi Cuma Mahallesi Muhtarı Nafiz Çamoğlu’nun gelini Mimar Sinan Mahallesi Muhtar Adayı Gurbet Çamoğlu’na tam destek olduğunu söyleyerek, ‘’Gelinim diye demiyorum, tam bir hizmet aşkı için yaratılmış insandır. Kendisi 2009-2014 yılları arasında benim azalarımdan biriydi. Kendisi beş yıl yaptığı azalık görevinde birçok tecrübe edindi. Eğer Mimar Sinan Mahallesi’ne muhtar seçildiği takdirde mahallenin birçok sorununa yerel ve genel yöneticilere taşıyarak mahallenin en hızlı şekilde çözüme ulaştırır’’ ifadelerini kullandı.

Çamoğlu son olarak, ‘’halkımızla iletişim kanallarını güçlendirerek her an yanlarında olmaya çalışacağız ve masada oturan değil vatandaşların içinde olan muhtar olacağım’’ dedi.

Mimar Sinan Mahallesi Muhtar Adayı Gurbet Çamoğlu’nun Aza Adayları şöyle:

Melehat Tuncay, Selçuk Ünsalan, Nilgün Muslu, Selami Gültekin, Semra Yaşar Topanoğlu, Selman Elbüga, Cengiz Onat, Ali Günaydın

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.