Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Milli takıma çağrılan Didimli sporcuya destek ziyareti

SPOR 30.01.2018 - 16:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4291+ kez okundu.
 

Milli takıma çağrılan Didimli sporcuya destek ziyareti

Didim Belediyespor 2. Başkanı Evren Ermurat ile altyapı sorumlusu Halil İbrahim Hacer, Tekvando Milli Takımına çağrılan Didim Belediyespor taekvondo takımı sporcusu Ceren Akyol’u antrenmanda ziyaret etti.

AYDIN- Didimli tekvandocu Ceren Akyol, Didim’in adını uluslar arası şampiyonada duyuracak. 10 Şubat 2018 tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek olan Uluslar arası şampiyonada Didim Belediyespor taekvondo takımı sporcusu Ceren Akyol (57) bumse tekniğiyle İstanbul’da mücadele edecek. Didim adına sevindirici haber kulübü de memnun ederken, Didim Belediyespor 2. Başkanı Evren Ermurat ile Altyapı sorumlusu ve yönetim kurulu üyesi Halil İbrahim Hacer, Didim Belediyespor tekvando antrenmanını ziyaret etti. Taekvondo takımı antrenörü Altan Akyol ise, şampiyonada Didim’i en iyi şekilde temsil edip, iyi bir sonuçla dönmeyi planladıklarını belirtti. Didim Belediyespor 2. Başkanı Evren Ermurat ise, Didim’den bir sporcunun milli takımda olmasının gurur verici olduğunu ifade ederek, gerçekleşecek şampiyonada Ceren Akyol’a başarılar dileyip, kulüp olarak diğer branşlara da gerekli desteği sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.
Didim Belediyespor 2. Başkanı Evren Ermurat ile altyapı sorumlusu Halil İbrahim Hacer, Tekvando Milli Takımına çağrılan Didim Belediyespor taekvondo takımı sporcusu Ceren Akyol’u antrenmanda ziyaret etti.

AYDIN- Didimli tekvandocu Ceren Akyol, Didim’in adını uluslar arası şampiyonada duyuracak. 10 Şubat 2018 tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek olan Uluslar arası şampiyonada Didim Belediyespor taekvondo takımı sporcusu Ceren Akyol (57) bumse tekniğiyle İstanbul’da mücadele edecek. Didim adına sevindirici haber kulübü de memnun ederken, Didim Belediyespor 2. Başkanı Evren Ermurat ile Altyapı sorumlusu ve yönetim kurulu üyesi Halil İbrahim Hacer, Didim Belediyespor tekvando antrenmanını ziyaret etti.

Taekvondo takımı antrenörü Altan Akyol ise, şampiyonada Didim’i en iyi şekilde temsil edip, iyi bir sonuçla dönmeyi planladıklarını belirtti.

Didim Belediyespor 2. Başkanı Evren Ermurat ise, Didim’den bir sporcunun milli takımda olmasının gurur verici olduğunu ifade ederek, gerçekleşecek şampiyonada Ceren Akyol’a başarılar dileyip, kulüp olarak diğer branşlara da gerekli desteği sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.