Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Milli Takım seçmelerine 3 sporcu katıldı

SPOR 28.03.2018 - 10:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3938+ kez okundu.
 

Milli Takım seçmelerine 3 sporcu katıldı

Türkiye Muay Thai Federasyonu Başkanlığı’nın 2018 faaliyet programında yer alan Büyükler ve Gençler Milli Takım seçmelerine Aydın’dan 3 sporcu seçildi.

AYDIN - Yüzlerce sporcunun mücadele ettiği milli takım seçmelerinde ilimizi Aydın Kung Fu Spor Kulübünden Fadime Atalay ve Rabia Uslu, Kuşadası Spor Kulübünden Saadet Koyuncu olmak üzere üç sporcu temsil etti. Büyükler ve Gençler Milli Takım seçme müsabakalarının bitiminde kendi kategorilerinde Aydın Kung Fu Spor Kulübünden Rabia Uslu ve Fadime Atalay Türkiye Şampiyonu oldu. Kuşadası Spor Kulübünden Saadet Koyuncu ise EMF kategorisinde Türkiye ikincisi olarak Aydın’ı gururlandırdı. Seçme müsabakalarının sonucunda Aydın Kung Fu Spor Kulübü sporcusu Fadime Atalay 8 Ağustos 2018’de Thailand’da yapılacak olan Muay Thai Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. Aydın Kung Fu Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Murat Kaya yaptığı açıklama tüm emeklerinin karşılığını aldığını, sporcuların başarılı sonuçları nedeniyle gururlu olduklarını belirtti. Antrenör Kaya, maddi manevi desteklerini esirgemeyen Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’a ve Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti.
Türkiye Muay Thai Federasyonu Başkanlığı’nın 2018 faaliyet programında yer alan Büyükler ve Gençler Milli Takım seçmelerine Aydın’dan 3 sporcu seçildi.

AYDIN - Yüzlerce sporcunun mücadele ettiği milli takım seçmelerinde ilimizi Aydın Kung Fu Spor Kulübünden Fadime Atalay ve Rabia Uslu, Kuşadası Spor Kulübünden Saadet Koyuncu olmak üzere üç sporcu temsil etti.

Büyükler ve Gençler Milli Takım seçme müsabakalarının bitiminde kendi kategorilerinde Aydın Kung Fu Spor Kulübünden Rabia Uslu ve Fadime Atalay Türkiye Şampiyonu oldu. Kuşadası Spor Kulübünden Saadet Koyuncu ise EMF kategorisinde Türkiye ikincisi olarak Aydın’ı gururlandırdı.

Seçme müsabakalarının sonucunda Aydın Kung Fu Spor Kulübü sporcusu Fadime Atalay 8 Ağustos 2018’de Thailand’da yapılacak olan Muay Thai Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Aydın Kung Fu Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Murat Kaya yaptığı açıklama tüm emeklerinin karşılığını aldığını, sporcuların başarılı sonuçları nedeniyle gururlu olduklarını belirtti. Antrenör Kaya, maddi manevi desteklerini esirgemeyen Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’a ve Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.