Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Milli Piyango çekilişine ev sahipliği yapıldı

YAŞAM 30.09.2015 - 04:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3942+ kez okundu.
 

Milli Piyango çekilişine ev sahipliği yapıldı

Milli Piyango’nun 29 Eylül 2015 tarihli çekilişi, Köşk Belediye Başkanı Rifat Kadri Kılınç’ın ev sahipliğinde yapıldı.

Merakla beklenen Milli Piyango çekilişi 29 Eylül 2015 salı akşamı saat 20.00’de Aydın’ın Köşk ilçesinde noter huzurunda yapıldı. Köşk Belediye Başkanı Rifat Kadri Kılınç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen çekilişe AK Parti MKY Üyesi ve Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem, AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Hakan Çağlar Erürker, Köşk daire amirleri ve Köşklüler katıldı. Çekişe katılan tüm davetlilere teşekkür eden Başkan Kılınç, “Milli Piyango’nun bugünkü çekilişini AK Parti milletvekilimiz ve milletvekili adaylarımız ile çok muhterem Köşklü hemşerilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Çekilişimizi izlemeye gelenlere, televizyon çekilişi bileti dağıtarak şanslı beş kişiye plazma hediye ettik. Böyle bir günün anısına bir şans hatırası vermiş olduk. Hayırlı olsun. Tüm Köşk halkımız ile birlikte nice etkinliklere” dedi.
Milli Piyango’nun 29 Eylül 2015 tarihli çekilişi, Köşk Belediye Başkanı Rifat Kadri Kılınç’ın ev sahipliğinde yapıldı.

Merakla beklenen Milli Piyango çekilişi 29 Eylül 2015 salı akşamı saat 20.00’de Aydın’ın Köşk ilçesinde noter huzurunda yapıldı. Köşk Belediye Başkanı Rifat Kadri Kılınç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen çekilişe AK Parti MKY Üyesi ve Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Erdem, AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Hakan Çağlar Erürker, Köşk daire amirleri ve Köşklüler katıldı.

Çekişe katılan tüm davetlilere teşekkür eden Başkan Kılınç, “Milli Piyango’nun bugünkü çekilişini AK Parti milletvekilimiz ve milletvekili adaylarımız ile çok muhterem Köşklü hemşerilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Çekilişimizi izlemeye gelenlere, televizyon çekilişi bileti dağıtarak şanslı beş kişiye plazma hediye ettik. Böyle bir günün anısına bir şans hatırası vermiş olduk. Hayırlı olsun. Tüm Köşk halkımız ile birlikte nice etkinliklere” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.