Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Milli Parka HGS ile girilecek

GÜNCEL 10.10.2017 - 18:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3411+ kez okundu.
 

Milli Parka HGS ile girilecek

Aydın Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Park girişine HGS sistemi kuruluyor. Vatandaşlar artık bekleme yapmadan Milli Park’a giriş yapabilecek.

AYDIN- Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve PTT Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile PTT tarafından gerçekleştirilen ihale kapsamında içlerinde Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı’nın da bulunduğu 23 Milli Park’ta hızlı geçiş sistemi uygulanacak. Dilek Yarımadası Büyük Menderes Milli Parkı’nda HGS sistemi kurulum çalışmaları başlarken, yapılan bu çalışma ile ziyaretçilere daha hızlı ve kaliteli hizmet verilecek.
Aydın Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Park girişine HGS sistemi kuruluyor. Vatandaşlar artık bekleme yapmadan Milli Park’a giriş yapabilecek.

AYDIN- Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ve PTT Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile PTT tarafından gerçekleştirilen ihale kapsamında içlerinde Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı’nın da bulunduğu 23 Milli Park’ta hızlı geçiş sistemi uygulanacak.

Dilek Yarımadası Büyük Menderes Milli Parkı’nda HGS sistemi kurulum çalışmaları başlarken, yapılan bu çalışma ile ziyaretçilere daha hızlı ve kaliteli hizmet verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.