Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Milli Park temizleniyor

GÜNCEL 19.11.2017 - 12:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2011+ kez okundu.
 

Milli Park temizleniyor

Aydın Kuşadası Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı’nda temizlik çalışmaları devam ediyor.

AYDIN- Türkiye’nin eşsiz güzelliğe sahip milli parklarından olan ve yılda yaklaşık bir milyon kişinin ziyaret ettiği Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı’nda, görevliler tarafından temizlik çalışmaları sürüyor. Milli park sınırları içerisinde yer alan Doğanbey Köyü Karine mevkiinde milli park ekibi tarafından çevre temizliği çalışmaları yürütülüyor. Yaz sezonu boyunca vatandaşların yoğun ilgi göstererek ziyaret ettiği bölgede yol kenarlarındaki çöpleri toplayan ekipler, hem doğanın güzelliğinin korunmasına yardımcı oluyor, hem de milli parkta yaşayan canlıların bu kirlilikten zarar görmesi engellenmeye çalışılıyor. Temizlik çalışmalarının ay sonuna kadar devam edeceği öğrenilirken, görevliler milli parkı ziyaret eden vatandaşları tabiata karşı biraz daha duyarlı olmaya davet ediyor.
Aydın Kuşadası Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı’nda temizlik çalışmaları devam ediyor.

AYDIN- Türkiye’nin eşsiz güzelliğe sahip milli parklarından olan ve yılda yaklaşık bir milyon kişinin ziyaret ettiği Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı’nda, görevliler tarafından temizlik çalışmaları sürüyor.

Milli park sınırları içerisinde yer alan Doğanbey Köyü Karine mevkiinde milli park ekibi tarafından çevre temizliği çalışmaları yürütülüyor. Yaz sezonu boyunca vatandaşların yoğun ilgi göstererek ziyaret ettiği bölgede yol kenarlarındaki çöpleri toplayan ekipler, hem doğanın güzelliğinin korunmasına yardımcı oluyor, hem de milli parkta yaşayan canlıların bu kirlilikten zarar görmesi engellenmeye çalışılıyor. Temizlik çalışmalarının ay sonuna kadar devam edeceği öğrenilirken, görevliler milli parkı ziyaret eden vatandaşları tabiata karşı biraz daha duyarlı olmaya davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.