Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Milli Park Tanıtım Merkezi’ne öğrenci ziyareti

GENEL 13.04.2018 - 19:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3839+ kez okundu.
 

Milli Park Tanıtım Merkezi’ne öğrenci ziyareti

Kuşadası’ndaki Büyük Menderes Deltası Dilek Yarımadası Milli Parkı Ziyaretçi ve Tanıtım Merkezi öğrencilerin ilgi odağı oldu.

AYDIN - Kuşadası Milli Park Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre,“ Baharın gelişiyle birlikte Milli Park Ziyaretçi ve Tanıtım Merkezimiz öğrencilerimizle dolup taşıyor. Uzman personelimizle son 1 haftada ziyaretçi tanıtım merkezine gelen 12 okul ve 684 öğrencimize Tabiat Bilinci ve Milli Park kaynak değerleri hakkında eğitim verilmiş, görsellerimizle tanıtım yapılmıştır” denildi. Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında Muş ilinden gelen bir grup öğrenci de Milli Park Müdürlüğü tarafından misafir edildi.
Kuşadası’ndaki Büyük Menderes Deltası Dilek Yarımadası Milli Parkı Ziyaretçi ve Tanıtım Merkezi öğrencilerin ilgi odağı oldu.

AYDIN - Kuşadası Milli Park Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre,“ Baharın gelişiyle birlikte Milli Park Ziyaretçi ve Tanıtım Merkezimiz öğrencilerimizle dolup taşıyor. Uzman personelimizle son 1 haftada ziyaretçi tanıtım merkezine gelen 12 okul ve 684 öğrencimize Tabiat Bilinci ve Milli Park kaynak değerleri hakkında eğitim verilmiş, görsellerimizle tanıtım yapılmıştır” denildi.

Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında Muş ilinden gelen bir grup öğrenci de Milli Park Müdürlüğü tarafından misafir edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.