Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Milli halterciden Başkan Alıcık’a teşekkür

GÜNCEL 09.03.2018 - 14:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3487+ kez okundu.
 

Milli halterciden Başkan Alıcık’a teşekkür

Nazilli Belediyespor haltercisi Sümeyye Kentli, Genç Demokratlar Vakfı tarafından düzenlenen bilinçli aile, sağlıklı toplum, güçlü Türkiye konulu panele konuşmacı olarak katıldı.

AYDIN - Konuşmasında Başkan Alıcık’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Kentli, “Haluk Başkanımız Belediyespor bünyesinde bir çok branş açarak gençleri spora teşvik etti. Bugün burada olmamı başkanıma ve bana destek verenlere borçluyum” dedi. Nazilli Belediyespor haltercisi, milli gururumuz, olimpik sporcu Sümeyye Kentli, Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu’nda düzenlenen ve İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un da bulunduğu ‘uyuşturucu ile mücadele kapsamında bilinçli aile, sağlıklı toplum, güçlü Türkiye’ konulu panele konuşmacı olarak katıldı. Sağlıklı ve güçlü bir toplum vurgusu yapan Kentli, milli ve manevi değerlere bağlı, sosyal yaşamda aktif, kötü alışkanlıklardan uzak bireyler yetiştirmede sporun büyük bir önem taşıdığına dikkat çekti. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın sporu ve sporcuyu destek noktasında büyük çaba gösterdiğini söyleyen Kentli, “Haluk Başkanımız Belediyespor bünyesinde bir çok branş açarak gençleri spora teşvik etti. Bugün burada olmamı başkanıma ve bana destek verenlere borçluyum. Gençlerim küçük yaşlarda sporla tanışıp kötü alışkanlıklardan uzak kalmalı” dedi. Düzenlenen panelde konuşmaların ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, milli sporcu Kentli’ye plaket takdim ederek uyuşturucuyla mücadelede ki desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Nazilli Belediyespor haltercisi Sümeyye Kentli, Genç Demokratlar Vakfı tarafından düzenlenen bilinçli aile, sağlıklı toplum, güçlü Türkiye konulu panele konuşmacı olarak katıldı.

AYDIN - Konuşmasında Başkan Alıcık’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Kentli, “Haluk Başkanımız Belediyespor bünyesinde bir çok branş açarak gençleri spora teşvik etti. Bugün burada olmamı başkanıma ve bana destek verenlere borçluyum” dedi.

Nazilli Belediyespor haltercisi, milli gururumuz, olimpik sporcu Sümeyye Kentli, Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu’nda düzenlenen ve İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un da bulunduğu ‘uyuşturucu ile mücadele kapsamında bilinçli aile, sağlıklı toplum, güçlü Türkiye’ konulu panele konuşmacı olarak katıldı.

Sağlıklı ve güçlü bir toplum vurgusu yapan Kentli, milli ve manevi değerlere bağlı, sosyal yaşamda aktif, kötü alışkanlıklardan uzak bireyler yetiştirmede sporun büyük bir önem taşıdığına dikkat çekti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın sporu ve sporcuyu destek noktasında büyük çaba gösterdiğini söyleyen Kentli, “Haluk Başkanımız Belediyespor bünyesinde bir çok branş açarak gençleri spora teşvik etti. Bugün burada olmamı başkanıma ve bana destek verenlere borçluyum. Gençlerim küçük yaşlarda sporla tanışıp kötü alışkanlıklardan uzak kalmalı” dedi.

Düzenlenen panelde konuşmaların ardından İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, milli sporcu Kentli’ye plaket takdim ederek uyuşturucuyla mücadelede ki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.