Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Milli futbolcu Karan’a yoğun ilgi

SPOR 08.07.2017 - 20:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3662+ kez okundu.
 

Milli futbolcu Karan’a yoğun ilgi

GS ve Milli Takımın efsane futbolcu Ümit Karan, FORM Aydın’daki GS Store’un açılışı ve imza günü için geldiği Aydın’da taraftarlarıyla buluştu.

Forum Aydın Alışveriş Merkezi’nde faaliyete giren GS Store’un açılışında, eski futbolcu Ümit Karan’a Aydın’da yaşayan Cim Bom taraftarı yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar, Karan’ı görebilmek ve forma imzalatabilmek için mağazanın önünde kuyruğa girdi. Formalarını imzalayan Karan, sevenleriyle bol bol anı fotoğrafı çektirdi. Karan, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bu güzel davet için çok teşekkür ediyorum. Biz Galatasaray ruhunu dünyanın her yerine yaymaya çalışıyoruz. Eski futbolcular, yeni futbolcular her yerde Galatasaray’a gönül veren taraftarımızla bütünleşmeye çalışıyoruz, taraftarla bütünleşmek her zaman güzel. Bundan dolayı mutluyuz. Galatasaray ruhunu yaşatmak istiyoruz. Yeni nesil de inşallah o duyguyu yaşar” dedi. GS Store’un işletmecisi Yeliz Özkılınç ve eşi Dilşah Özkılınç açılışa katılan Galatasaray’ın ve Milli Takımın eski futbolcusu Ümit Karan ve Açılışa katılan Cim Bom taraftarına teşekkür ettiler.
GS ve Milli Takımın efsane futbolcu Ümit Karan, FORM Aydın’daki GS Store’un açılışı ve imza günü için geldiği Aydın’da taraftarlarıyla buluştu.

Forum Aydın Alışveriş Merkezi’nde faaliyete giren GS Store’un açılışında, eski futbolcu Ümit Karan’a Aydın’da yaşayan Cim Bom taraftarı yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar, Karan’ı görebilmek ve forma imzalatabilmek için mağazanın önünde kuyruğa girdi. Formalarını imzalayan Karan, sevenleriyle bol bol anı fotoğrafı çektirdi.

Karan, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Bu güzel davet için çok teşekkür ediyorum. Biz Galatasaray ruhunu dünyanın her yerine yaymaya çalışıyoruz. Eski futbolcular, yeni futbolcular her yerde Galatasaray’a gönül veren taraftarımızla bütünleşmeye çalışıyoruz, taraftarla bütünleşmek her zaman güzel. Bundan dolayı mutluyuz. Galatasaray ruhunu yaşatmak istiyoruz. Yeni nesil de inşallah o duyguyu yaşar” dedi.

GS Store’un işletmecisi Yeliz Özkılınç ve eşi Dilşah Özkılınç açılışa katılan Galatasaray’ın ve Milli Takımın eski futbolcusu Ümit Karan ve Açılışa katılan Cim Bom taraftarına teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.