Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Milli Eğitim’den ‘Taciz’ açıklaması

ASAYİŞ 26.09.2018 - 18:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3542+ kez okundu.
 

Milli Eğitim’den ‘Taciz’ açıklaması

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, "Olay şu anda sadece iddiadan ibarettir. Raporu beklemek durumundayız. Tüm iddialar araştırılıyor" dedi.

AYDIN- Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Efeler ilçe merkezinde bir lisede erkek hizmetlinin, engelli bayan hizmetliyi taciz ettiği yolundaki iddialara ilişkin açıklama yaptı. Çandıroğlu, olayın şu anda sadece iddiadan ibaret olduğunu belirterek, konunun gerçekmiş gibi lanse edilmemesi gerektiğini söyledi. Olayın yaşandığı iddia edilen lisede gazetecilerle görüşen Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, olayla ilgili iddia kendilerine ulaştıktan sonra hemen soruşturma açtıklarını belirtti. Olayın şu an itibariyle bir iddiadan ibaret olduğunu ve konuyla ilgili tüm iddiaların detaylı bir şekilde incelenip araştırıldığını kaydeden Çandıroğlu, iddia aşamasında olan bir olayın ‘gerçekmiş’ gibi lanse edilmemesini isteyerek, “Bu yöndeki iddialara ilişkin dosya gelir gelmez incelenip araştırılması için onay almışız. Şu anda raporu beklemek durumundayız. Tüm iddialar araştırılıyor” dedi.
Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, "Olay şu anda sadece iddiadan ibarettir. Raporu beklemek durumundayız. Tüm iddialar araştırılıyor" dedi.

AYDIN- Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Efeler ilçe merkezinde bir lisede erkek hizmetlinin, engelli bayan hizmetliyi taciz ettiği yolundaki iddialara ilişkin açıklama yaptı. Çandıroğlu, olayın şu anda sadece iddiadan ibaret olduğunu belirterek, konunun gerçekmiş gibi lanse edilmemesi gerektiğini söyledi.

Olayın yaşandığı iddia edilen lisede gazetecilerle görüşen Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, olayla ilgili iddia kendilerine ulaştıktan sonra hemen soruşturma açtıklarını belirtti. Olayın şu an itibariyle bir iddiadan ibaret olduğunu ve konuyla ilgili tüm iddiaların detaylı bir şekilde incelenip araştırıldığını kaydeden Çandıroğlu, iddia aşamasında olan bir olayın ‘gerçekmiş’ gibi lanse edilmemesini isteyerek, “Bu yöndeki iddialara ilişkin dosya gelir gelmez incelenip araştırılması için onay almışız. Şu anda raporu beklemek durumundayız. Tüm iddialar araştırılıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.