Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Milli Birlik Yürüyüşü yapılacak

GÜNCEL 14.07.2017 - 19:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3330+ kez okundu.
 

Milli Birlik Yürüyüşü yapılacak

15 Temmuz etkinlikleri devam ediyor

AYDIN- Aydın Valiliği tarafından düzenlenen ‘15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri devam ediyor. 11 Temmuz günü Aydın’daki şehitliklerin ziyaret edilmesi ile başlayan ‘15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ programı bugün ve yarın yapılacak etkinliklerle devam edecek. Bugün Cuma Namazı sonrası şehitler adına okunan Hatm-i Şeriflerin duası yapılacak. 15 Temmuz Cumartesi saat 19.30’da Zafer meydanında toplanacak olan vatandaşlar Milli birlik Yürüyüşü’nü gerçekleştirecekler. Saat 20.00’da başlayacak olan yürüyüşten sonra etkinlikler Atatürk Kent Meydanı’nda devam edecek. 16 Temmuz sabah saatlerine kadar devam edecek olan etkinliklere yoğun bir katılım olması bekleniyor.
15 Temmuz etkinlikleri devam ediyor

AYDIN- Aydın Valiliği tarafından düzenlenen ‘15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri devam ediyor.

11 Temmuz günü Aydın’daki şehitliklerin ziyaret edilmesi ile başlayan ‘15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ programı bugün ve yarın yapılacak etkinliklerle devam edecek. Bugün Cuma Namazı sonrası şehitler adına okunan Hatm-i Şeriflerin duası yapılacak. 15 Temmuz Cumartesi saat 19.30’da Zafer meydanında toplanacak olan vatandaşlar Milli birlik Yürüyüşü’nü gerçekleştirecekler. Saat 20.00’da başlayacak olan yürüyüşten sonra etkinlikler Atatürk Kent Meydanı’nda devam edecek. 16 Temmuz sabah saatlerine kadar devam edecek olan etkinliklere yoğun bir katılım olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.