Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Milli bayramı kutlama yerine oy istedi

SİYASET 23.04.2018 - 12:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3079+ kez okundu.
 

Milli bayramı kutlama yerine oy istedi

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem yaptığı yazılı açıklama ile milli bayramlarımızdan biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanırken, demokratlara seslenerek partisine davet etti, oylarını AK Parti’ye vermelerini istedi.

AYDIN- Mehmet Erdem, milletin ortak değerini birleştirici mesajla kutlamak yerine. “Demokratların gerçek adresi AK Parti’dir, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Rahmetli Hemşehrimiz, Medar-ı İftiharımız, Başvekil Adnan Menderes’in Aziz Milletine karşı kalbindeki duygular ne ise Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan da aynı duygulara sahiptir” mesajını verdi. Milletvekili Erdem’in mesajı şöyle devam etti: “Rahmetli Adnan Menderes ve arkadaşları Demokrat Parti ile ‘Yeter! Söz Milletindir!’ diyerek yola çıkmış; Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları Ak Parti’yle ‘Yeter! Söz de Karar da milletindir!’ diye haykırarak bu kutlu yolculuğu devam ettirmiştir. Rahmetli Adnan Menderes ve arkadaşlarına karşı hangi kirli ve alçak ‘Bizans oyunları’ oynandı ise, Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye karşı da aynı oyunlar tezgâhlandı. Ama çok şükür bütün kirli oyunları, alçak senaryoları bozarak bugünlere geldik. Aydın’daki demokratların büyük kısmı oylarını Ak Parti’ye; ama bazıları da geçen birkaç seçimde oylarını CHP’ye verdiler. Hiçbir demokrat gönül huzuru içerisinde CHP’ye oy veremez; Mutlaka vicdanen rahatsız olur. Çünkü CHP’ye verdiği her oyun Rahmetli Adnan Menderes’in kabrinde kemiklerini sızlatacağını bilir. Aydın’da CHP’nin birinci parti olmasının izahı yoktur. Aydın’da CHP’nin birinci parti olmasıyla İlimiz ne kazandı ki bundan sonra bir kazancı olsun. Aydın’ın zaman kaybetmeye tahammülü yoktur. Aydın’ın daha hızlı gelişmesi, kalkınması için yeni dönemde var gücüyle AK Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alması gerekir. Muhalefet bolca eleştirir ve konuşur. Ama iktidar çözüm ve iş üretir. İktidara destek verelim; sorunlarımıza çözüm ve projelerimize daha çok destek isteyelim. Aydınlılar olarak sesimiz daha gür çıksın.”
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem yaptığı yazılı açıklama ile milli bayramlarımızdan biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanırken, demokratlara seslenerek partisine davet etti, oylarını AK Parti’ye vermelerini istedi.

AYDIN- Mehmet Erdem, milletin ortak değerini birleştirici mesajla kutlamak yerine. “Demokratların gerçek adresi AK Parti’dir, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Rahmetli Hemşehrimiz, Medar-ı İftiharımız, Başvekil Adnan Menderes’in Aziz Milletine karşı kalbindeki duygular ne ise Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan da aynı duygulara sahiptir” mesajını verdi.

Milletvekili Erdem’in mesajı şöyle devam etti:

“Rahmetli Adnan Menderes ve arkadaşları Demokrat Parti ile ‘Yeter! Söz Milletindir!’ diyerek yola çıkmış; Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları Ak Parti’yle ‘Yeter! Söz de Karar da milletindir!’ diye haykırarak bu kutlu yolculuğu devam ettirmiştir.

Rahmetli Adnan Menderes ve arkadaşlarına karşı hangi kirli ve alçak ‘Bizans oyunları’ oynandı ise, Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye karşı da aynı oyunlar tezgâhlandı.

Ama çok şükür bütün kirli oyunları, alçak senaryoları bozarak bugünlere geldik.

Aydın’daki demokratların büyük kısmı oylarını Ak Parti’ye; ama bazıları da geçen birkaç seçimde oylarını CHP’ye verdiler. Hiçbir demokrat gönül huzuru içerisinde CHP’ye oy veremez; Mutlaka vicdanen rahatsız olur. Çünkü CHP’ye verdiği her oyun Rahmetli Adnan Menderes’in kabrinde kemiklerini sızlatacağını bilir. Aydın’da CHP’nin birinci parti olmasının izahı yoktur. Aydın’da CHP’nin birinci parti olmasıyla İlimiz ne kazandı ki bundan sonra bir kazancı olsun.

Aydın’ın zaman kaybetmeye tahammülü yoktur. Aydın’ın daha hızlı gelişmesi, kalkınması için yeni dönemde var gücüyle AK Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alması gerekir.

Muhalefet bolca eleştirir ve konuşur. Ama iktidar çözüm ve iş üretir. İktidara destek verelim; sorunlarımıza çözüm ve projelerimize daha çok destek isteyelim. Aydınlılar olarak sesimiz daha gür çıksın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.