Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Milletvekili Yıldız taburcu oldu

SAĞLIK 11.10.2016 - 14:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2975+ kez okundu.
 

Milletvekili Yıldız taburcu oldu

Dün akşam geçirdiği trafik kazasının ardından hastaneye kaldırılan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız taburcu oldu.

AYDIN- Aynı araçta bulunan CHP Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Haydar Büyükdağ’ın burnundan ameliyat olacağı öğrenildi. Bilindiği gibi; dün akşam saatlerinde Muharrem orucu iftarı için Davutlar’daki Cemevinde düzenlenen iftara giden Hüseyin Yıldız’ın aracı kaza yapmıştı. Kuşadası’ndan Davutlar istikametine seyir halinde olan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ı taşıyan aracın kazası sonucu Milletvekili Hüseyin Yıldız Söke Devlet Hastanesi’ne yapılan ilk müdahalenin ardından ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilmişti. Kazada başından ve vücudunun değişik yerlerinden yaralanan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın kaşına ve çenesine dikiş atılırken, ADÜ’de yapılan kapsamlı tetkiklerde herhangi bir sıkıntıya rastlanmadığı ancak boyun ve sol omuz bölgesinde doku zedelenmesi olduğu belirtildi. Genel durumu iyi olan Milletvekili Hüseyin Yıldız daha sonra taburcu edildi. Yıldız’ın Didim’deki evinde birkaç gün dinleneceği belirtildi.
Dün akşam geçirdiği trafik kazasının ardından hastaneye kaldırılan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız taburcu oldu.

AYDIN- Aynı araçta bulunan CHP Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Haydar Büyükdağ’ın burnundan ameliyat olacağı öğrenildi.

Bilindiği gibi; dün akşam saatlerinde Muharrem orucu iftarı için Davutlar’daki Cemevinde düzenlenen iftara giden Hüseyin Yıldız’ın aracı kaza yapmıştı. Kuşadası’ndan Davutlar istikametine seyir halinde olan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ı taşıyan aracın kazası sonucu Milletvekili Hüseyin Yıldız Söke Devlet Hastanesi’ne yapılan ilk müdahalenin ardından ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilmişti.

Kazada başından ve vücudunun değişik yerlerinden yaralanan CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın kaşına ve çenesine dikiş atılırken, ADÜ’de yapılan kapsamlı tetkiklerde herhangi bir sıkıntıya rastlanmadığı ancak boyun ve sol omuz bölgesinde doku zedelenmesi olduğu belirtildi. Genel durumu iyi olan Milletvekili Hüseyin Yıldız daha sonra taburcu edildi. Yıldız’ın Didim’deki evinde birkaç gün dinleneceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.