Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Milletvekili Tezcan, saldırıyı kınadı

SİYASET 04.10.2019 - 20:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3022+ kez okundu.
 

Milletvekili Tezcan, saldırıyı kınadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’e yapılan saldırıyı kınadı.

AYDIN- Yazılı bir açıklama yapan Tezcan, “Efeler İlçe Başkanımız Polat Mersin’e yapılan alçak saldırıyı kınıyorum. Son günlerde gerçekleşen bu organize saldırılar toplumsal huzurumuz için endişe verici boyuta ulaşmıştır” dedi. Demokrasi beşiği Aydın’da yapılan bu saldırının, aynı zamanda barışa ve kardeşliğe yapıldığına işaret eden Milletvekili Tezcan, “Nefret siyaseti ve kutuplaştırma dilinin bir sonucu olan bu olaylar Türkiye’yi çatışma ortamına sürüklemek isteyenlerin amacına hizmet etmektedir. Bu kalleş saldırıyı gerçekleştirenler, arka planındaki azmettiriciler, yargı önünde hesap verene dek takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) PM Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’e yapılan saldırıyı kınadı.

AYDIN- Yazılı bir açıklama yapan Tezcan, “Efeler İlçe Başkanımız Polat Mersin’e yapılan alçak saldırıyı kınıyorum. Son günlerde gerçekleşen bu organize saldırılar toplumsal huzurumuz için endişe verici boyuta ulaşmıştır” dedi.

Demokrasi beşiği Aydın’da yapılan bu saldırının, aynı zamanda barışa ve kardeşliğe yapıldığına işaret eden Milletvekili Tezcan, “Nefret siyaseti ve kutuplaştırma dilinin bir sonucu olan bu olaylar Türkiye’yi çatışma ortamına sürüklemek isteyenlerin amacına hizmet etmektedir. Bu kalleş saldırıyı gerçekleştirenler, arka planındaki azmettiriciler, yargı önünde hesap verene dek takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.