Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Milletvekili Savaş’ın amcası intihar etti

ASAYİŞ 30.08.2017 - 15:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4141+ kez okundu.
 

Milletvekili Savaş’ın amcası intihar etti

Çine'de 85 yaşındaki Hasan Savaş, intihar ederek canına kıydı.

AYDIN- Olay, sabah saatlerinde Hasan Savaş'ın Yeni Mahallesindeki evinin bahçesindeki damda meydana geldi. Yakınları, 85 yaşındaki Hasan Savaş'ı damda ölü olarak buldu. Yakınları yaşlı adamın herhangi bir sıkıntısı olmadığını söyledi. Damın tavanına kendisi asarak intihar ettiği tespit edilen yaşlı adamın cesedi, ön otopsisi için Savcılık talimatıyla Çine Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. Savaş, evli ve 3 çocuk babasıydı. Ak Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Savaş'ın amcası olan Hasan Savaş, İkindi Namazı’na müteakip Çine Şevketiye Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Evciler Mezarlığı'nda sonsuzluğa uğurlanacak.
Çine'de 85 yaşındaki Hasan Savaş, intihar ederek canına kıydı.

AYDIN- Olay, sabah saatlerinde Hasan Savaş'ın Yeni Mahallesindeki evinin bahçesindeki damda meydana geldi. Yakınları, 85 yaşındaki Hasan Savaş'ı damda ölü olarak buldu. Yakınları yaşlı adamın herhangi bir sıkıntısı olmadığını söyledi. Damın tavanına kendisi asarak intihar ettiği tespit edilen yaşlı adamın cesedi, ön otopsisi için Savcılık talimatıyla Çine Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. Savaş, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Ak Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Savaş'ın amcası olan Hasan Savaş, İkindi Namazı’na müteakip Çine Şevketiye Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Evciler Mezarlığı'nda sonsuzluğa uğurlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.