Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Milletvekili Savaş, teşekkür ziyaretlerinde

SİYASET 05.07.2018 - 18:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3423+ kez okundu.
 

Milletvekili Savaş, teşekkür ziyaretlerinde

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri sonrasında İlçe başkanlıklarını teşekkür ziyaretine devam ediyor.

AYDIN- Nazilli İlçe Başkanlığı ziyareti esnasında Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Ayten Yıldız'ın olmadığını fark eden Savaş. "Seçim sürecinde canla başla fedakârca çalışan Ayten Hanım nerde onu göremiyorum" deyince Kadın kolları ilçe Başkanı Serpil Ateş Akkaya’nın, Ayten hanımın çalıştığı için gelemediğini iletmesi üzerine Mustafa Savaş "O gelemiyorsa biz ona ziyarete gideriz" yanıtını verdi. MKYK üyesi Mustafa Savaş, beraberinde İlçe Başkanı Bülent Sayar, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ateş Akkaya ve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Eftal Kırlıoğlu'yla birlikte Aynur Hanım'ın çalıştığı Yıldıztepe Mahallesi Kurudere mevkiinde dolmalık biber kurutma sahasını ziyaret etti. Ayten Yıldız, Milletvekili Mustafa Savaş'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi, "Ben Yıldıztepe Mahallesi’nde oturuyorum. Yaz aylarında geçimimizi dolmalık biber kurutma işiyle sağlıyoruz. Daha önce ben Kadın Kolları Yıldıztepe Mahalle başkanıydım. Serpil başkanımız bizi kongrede Yönetim Kuruluna yazdı. Şu an Nazilli kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesiyim. Sayın vekilimin ziyaretinden dolayı çok memnun oldum, sağ olsun. Bugün bir kez daha anladım ki sayın vekilimiz güler yüzüyle, çok içten ve samimi. Bizi çok mutlu etti. Teşekkür ziyareti olduğunu biliyordum ama yetiştirmem gereken işimiz vardı, gidemedik. Sayın vekilimiz vefa örneği gösterdi. Kendisi bize misafir oldu, çalışmalarımızdan dolayı teşekkür etmeye geldi. Bir AK Partili olarak böyle Milletvekillerimize sahip olduğumuz için gurur duydum “dedi. Milletvekili Mustafa Savaş, “Seçim çalışmaları esnasında Nazilli’ye her gelişimizde Ayten hanımı görmek, onun gerçekten istekli, gayretli, çalışmaları bizi çok mutlu ediyordu. Ama teşekkür ziyaretinde kendisini göremedik. Ayten Hanim çalışıyor gelemeyecekmiş dediler, bende o zaman biz ona teşekkür için gideriz dedim. İlçe teşkilatından arkadaşlarla birlikte ziyaret ettik. Ben burada Ayten Hanim gibi gecesini gündüzünü katarak fedakârca çalışan tüm teşkilat mensuplarımızı canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu davanın görünmeyen yüzleri gizli kahramanları davaya gönül vermiş Gönültaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” dedi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri sonrasında İlçe başkanlıklarını teşekkür ziyaretine devam ediyor.

AYDIN- Nazilli İlçe Başkanlığı ziyareti esnasında Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Ayten Yıldız'ın olmadığını fark eden Savaş. "Seçim sürecinde canla başla fedakârca çalışan Ayten Hanım nerde onu göremiyorum" deyince Kadın kolları ilçe Başkanı Serpil Ateş Akkaya’nın, Ayten hanımın çalıştığı için gelemediğini iletmesi üzerine Mustafa Savaş "O gelemiyorsa biz ona ziyarete gideriz" yanıtını verdi.

MKYK üyesi Mustafa Savaş, beraberinde İlçe Başkanı Bülent Sayar, Kadın Kolları Başkanı Serpil Ateş Akkaya ve Gençlik Kolları Başkanı Furkan Eftal Kırlıoğlu'yla birlikte Aynur Hanım'ın çalıştığı Yıldıztepe Mahallesi Kurudere mevkiinde dolmalık biber kurutma sahasını ziyaret etti. Ayten Yıldız, Milletvekili Mustafa Savaş'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi, "Ben Yıldıztepe Mahallesi’nde oturuyorum. Yaz aylarında geçimimizi dolmalık biber kurutma işiyle sağlıyoruz. Daha önce ben Kadın Kolları Yıldıztepe Mahalle başkanıydım. Serpil başkanımız bizi kongrede Yönetim Kuruluna yazdı. Şu an Nazilli kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesiyim. Sayın vekilimin ziyaretinden dolayı çok memnun oldum, sağ olsun. Bugün bir kez daha anladım ki sayın vekilimiz güler yüzüyle, çok içten ve samimi. Bizi çok mutlu etti. Teşekkür ziyareti olduğunu biliyordum ama yetiştirmem gereken işimiz vardı, gidemedik. Sayın vekilimiz vefa örneği gösterdi. Kendisi bize misafir oldu, çalışmalarımızdan dolayı teşekkür etmeye geldi. Bir AK Partili olarak böyle Milletvekillerimize sahip olduğumuz için gurur duydum “dedi.

Milletvekili Mustafa Savaş, “Seçim çalışmaları esnasında Nazilli’ye her gelişimizde Ayten hanımı görmek, onun gerçekten istekli, gayretli, çalışmaları bizi çok mutlu ediyordu. Ama teşekkür ziyaretinde kendisini göremedik. Ayten Hanim çalışıyor gelemeyecekmiş dediler, bende o zaman biz ona teşekkür için gideriz dedim. İlçe teşkilatından arkadaşlarla birlikte ziyaret ettik. Ben burada Ayten Hanim gibi gecesini gündüzünü katarak fedakârca çalışan tüm teşkilat mensuplarımızı canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu davanın görünmeyen yüzleri gizli kahramanları davaya gönül vermiş Gönültaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.