Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Milletvekili Savaş ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

SİYASET 08.07.2020 - 18:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3648+ kez okundu.
 

Milletvekili Savaş ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Aydın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş hafta sonu ilçe ziyaretlerini bulundu.

AYDIN - Sultanhisar’da başlayan ziyaretleri Efeler ilçesinde devam ederek Karpuzlu ilçesinde son buldu. Milletvekili Savaş ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamasında, “Önce Sultanhisar ilçe başkanımız Yüksel Yılmazoğlu ve kıymetli ilçe teşkilatımızla ilçe başkanlığımızda bir araya geldik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ‘Gönül Seferberliğimiz’ 18 yıldır olduğu gibi bugün de devam ediyor. Sultanhisar’da esnaflarımıza selam verip bereketli kazançlar diledik. Kıymetli hemşerilerimizle hasbıhal ettik. Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atanan Doçent Dr. Sayın Umut Tuncer’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Değerli Müdürümüze yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Aydın’ımızı kültür ve turizmde marka şehir haline getirmek için elbirliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Efeler Ziraat Odası Başkanı Sayın. Mehmet Kendirlioğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Efeler İlçe Başkanımız Sayın Hüsnü Elbir ile birlikte ziyaret ettik. Tarım bizim göz bebeğimiz. Zirai faaliyetlerimizin geliştirilmesi için her zaman olduğu gibi üreticilerimize desteklerimizi sürdüreceğiz. Aydın’da yeni projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. İlimiz başta Türkiye’nin ve Avrupa’nın gıda tedarikçisi bir il olacaktır. Geçtiğimiz Aralık ayında, öğrenci olduğu Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyet’inde geçirdiği trafik kazası sonrası ağır bir şekilde yaralanarak Ambulans Uçakla ülkemize getirilip tedavi gören hemşerimiz Kadriye Begüm Balkan kardeşimizle bir araya geldik. Onu, sağlığına kavuşmuş haliyle görmek beni de çok mutlu etti. Bu anlamlı hediyesi için kendisine teşekkür ediyorum. Hamdolsun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, sağlık sistemimizde gerçekleştiren sessiz devrimlerle vatandaşlarımız dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar çağrılarına yetişiliyor ve en iyi şartlar altında tedavi ediliyor.”dedi. Milletvekili Savaş son olarak, “Karpuzlu ilçe teşkilatımıza ziyarette bulunduk. İlçe belediye başkanımız Hilmi Dönmez ve AK Parti İlçe başkanımız Akif Aydoğdu’nun da katıldığı vatandaşlarımıza ziyaretlerde bulunduk” diyerek sözlerine son verdi.
AK Parti Aydın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş hafta sonu ilçe ziyaretlerini bulundu.

AYDIN - Sultanhisar’da başlayan ziyaretleri Efeler ilçesinde devam ederek Karpuzlu ilçesinde son buldu.

Milletvekili Savaş ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamasında, “Önce Sultanhisar ilçe başkanımız Yüksel Yılmazoğlu ve kıymetli ilçe teşkilatımızla ilçe başkanlığımızda bir araya geldik.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ‘Gönül Seferberliğimiz’ 18 yıldır olduğu gibi bugün de devam ediyor. Sultanhisar’da esnaflarımıza selam verip bereketli kazançlar diledik. Kıymetli hemşerilerimizle hasbıhal ettik.

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atanan Doçent Dr. Sayın Umut Tuncer’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Değerli Müdürümüze yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Aydın’ımızı kültür ve turizmde marka şehir haline getirmek için elbirliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Efeler Ziraat Odası Başkanı Sayın. Mehmet Kendirlioğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Efeler İlçe Başkanımız Sayın Hüsnü Elbir ile birlikte ziyaret ettik.

Tarım bizim göz bebeğimiz. Zirai faaliyetlerimizin geliştirilmesi için her zaman olduğu gibi üreticilerimize desteklerimizi sürdüreceğiz. Aydın’da yeni projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. İlimiz başta Türkiye’nin ve Avrupa’nın gıda tedarikçisi bir il olacaktır. Geçtiğimiz Aralık ayında, öğrenci olduğu Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyet’inde geçirdiği trafik kazası sonrası ağır bir şekilde yaralanarak Ambulans Uçakla ülkemize getirilip tedavi gören hemşerimiz Kadriye Begüm Balkan kardeşimizle bir araya geldik. Onu, sağlığına kavuşmuş haliyle görmek beni de çok mutlu etti. Bu anlamlı hediyesi için kendisine teşekkür ediyorum.

Hamdolsun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, sağlık sistemimizde gerçekleştiren sessiz devrimlerle vatandaşlarımız dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar çağrılarına yetişiliyor ve en iyi şartlar altında tedavi ediliyor.”dedi.

Milletvekili Savaş son olarak, “Karpuzlu ilçe teşkilatımıza ziyarette bulunduk. İlçe belediye başkanımız Hilmi Dönmez ve AK Parti İlçe başkanımız Akif Aydoğdu’nun da katıldığı vatandaşlarımıza ziyaretlerde bulunduk” diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.