Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Milletvekili Savaş, ihtiyaç sahiplerini sevindirdi!

SİYASET 19.12.2019 - 20:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2812+ kez okundu.
 

Milletvekili Savaş, ihtiyaç sahiplerini sevindirdi!

AK Parti Aydın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Çine’de ihtiyaç sahibi 250 kadını sevindirdi.

ÇİNE - Milletvekili Mustafa Savaş tarafından gönderilen kabanlar, AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ihtiyaç sahibi kadınlara teslim edildi. AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, soğuk kış gününde ihtiyaç sahibi kadınları unutmayarak kaban hediye eden AK Parti Aydın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş'a teşekkür ederken, “Vekilimiz Sayın Mustafa Savaş'a kadınlarımız adına çok teşekkür ediyorum. Vekilimiz bu soğuk kış gününde ihtiyaç sahibi kadınlarımızı unutmadı, Allah razı olsun. Biz de kabanları ihtiyaç sahibi kadınlarımıza ulaştırmanın mutluluğu paylaşıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kabanlarını teslim ederken Vekilimizin selamını da iletiyoruz” dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Çine’de ihtiyaç sahibi 250 kadını sevindirdi.

ÇİNE - Milletvekili Mustafa Savaş tarafından gönderilen kabanlar, AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından ihtiyaç sahibi kadınlara teslim edildi.

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, soğuk kış gününde ihtiyaç sahibi kadınları unutmayarak kaban hediye eden AK Parti Aydın Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş'a teşekkür ederken, “Vekilimiz Sayın Mustafa Savaş'a kadınlarımız adına çok teşekkür ediyorum. Vekilimiz bu soğuk kış gününde ihtiyaç sahibi kadınlarımızı unutmadı, Allah razı olsun. Biz de kabanları ihtiyaç sahibi kadınlarımıza ulaştırmanın mutluluğu paylaşıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kabanlarını teslim ederken Vekilimizin selamını da iletiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.