Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Milletvekili Savaş: Demirciler Odasını ziyaret etti

GÜNCEL 26.09.2020 - 11:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4135+ kez okundu.
 

Milletvekili Savaş: Demirciler Odasını ziyaret etti

AK Parti Aydın Milletvekili ve Kamu İktisadi Teşebbüsler (KİT) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Aydın Demir Madeni Eşya Tesviye ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı M. Ali Künkçü’yü ziyaret etti.

AK Parti Aydın Milletvekili ve Kamu İktisadi Teşebbüsler (KİT) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Aydın Demir Madeni Eşya Tesviye ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı M. Ali Künkçü’yü ziyaret etti. Yapılan ziyarette Başkan Künkçü Milletvekili Mustafa Savaş’a Oda Yönetim Kurulu Üyeleriyle karşıladı.  Milletvekili Mustafa Savaş, “Dünyayı etkisi altına alan (COVİT-19) Virüsüyle yapılan mücadele ve yaşanmakta olan pandemi sürecinde küçük ölçekli işletmeler, küçük esnafa yapılan destek ve krediler hakkında başkan ve yönetim kurulu üyelerine bilgilendirdi. “KDV ORANI  18’DEN 10’A DÜŞÜRÜLSÜN” Başkan M. Ali Künkçü, “Öncelikle Sayın milletvekilimize Odamıza yapmış olduğu bu nazik ziyaretten dolayı şahsım, yönetim kurulu üyelerim ve Oda üyelerimizin adına çok teşekkür ediyorum. Bugün burada Vekilimizin ziyaretine Oda yöneticilerimizin yanında esnaflarımızı da davet ettik. Esnaflarımız ve bizler içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı süreçte devletimizin desteğini ve bizleri rahatlatıcı almış olduğu kararlardan memnuniyetimizi kendisine ilettik. Özellikle Stopajda KDV oranı 18’den, 10’a düşürüldü bu bizim esnafımızı bir nebze de rahatlattı. Vekilimizden bir talebimiz daha oldu, geçmiş dönemlerde bazı ürünlerde KDV oranları düşürülmüştü. Bizim sektörümüzde KDV oranı  18’den 10’a düşürülürse çok memnun olacağız. Özellikle stopajda KDV oranı 10’a düşmesi esnafımızı çok memnun etti, bizim için önemliydi stopaj. Biz Vekilimizin ziyaretinden, sorunlarımızın aşılmasında, bizlerin dertleriyle dertlenip çözüm üretmelerinden çok memnunuz” dedi. Başkan Künkçü son olarak kooperatif hakkında da bilgi verdi.            Efeler ilçesi Ata Mahallesi Çevre Bulvarı üzerinde 2 yıl önce Demirciler Sanayi Sitesi’ni hizmete açtıklarını belirten Künkçü, “Üyelerimizin desteğiyle 151 iş yerini 1,5 yıllık sürede bitirip sahiplerine teslim ettik. Burada açılan işyerleri 500 kişiye ekmek kapısı sağlandı. İstihdama ve ekonomiye katkıda bulunmak için gayret ve çabamız devam ediyor. Kooperatif olarak yeni bir sanayi sitesi kurmak için projemiz  var” diye konuştu. “ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ” Milletvekili Mustafa Savaş ise, “Öncelikle bizleri samimi bir ortamda karşılayan Oda yöneticilerimize ve buradaki esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum. Başkanımıza misafirperverliği için ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler iktidar milletvekilleri olarak öncelikler seçim bölgemizin yani doğduğumuz bu topraklarda yaşayan vatandaşlarımızın refahı, ülkemizin kalkınması yönünde elimizi taşın altına koyarak, ne yapabiliyorsak yapmaya çalışıyoruz. Özellikle içinde yaşadığımız pandemi sürecinde esnafımızı nasıl ayakta tutarız, nasıl destek oluruz diye her gün yeni projeleri hayata geçiriyoruz. Bu gün burada başkanımın söylediği KDV oranlarında indirim taleplerini Sayın bakanımızla görüşeceğim. Yapılabilecek ne varsa yaparız” dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili ve Kamu İktisadi Teşebbüsler (KİT) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Aydın Demir Madeni Eşya Tesviye ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı M. Ali Künkçü’yü ziyaret etti.

AK Parti Aydın Milletvekili ve Kamu İktisadi Teşebbüsler (KİT) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Aydın Demir Madeni Eşya Tesviye ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı M. Ali Künkçü’yü ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Başkan Künkçü Milletvekili Mustafa Savaş’a Oda Yönetim Kurulu Üyeleriyle karşıladı.  Milletvekili Mustafa Savaş, “Dünyayı etkisi altına alan (COVİT-19) Virüsüyle yapılan mücadele ve yaşanmakta olan pandemi sürecinde küçük ölçekli işletmeler, küçük esnafa yapılan destek ve krediler hakkında başkan ve yönetim kurulu üyelerine bilgilendirdi.

“KDV ORANI  18’DEN 10’A DÜŞÜRÜLSÜN”

Başkan M. Ali Künkçü, “Öncelikle Sayın milletvekilimize Odamıza yapmış olduğu bu nazik ziyaretten dolayı şahsım, yönetim kurulu üyelerim ve Oda üyelerimizin adına çok teşekkür ediyorum.

Bugün burada Vekilimizin ziyaretine Oda yöneticilerimizin yanında esnaflarımızı da davet ettik.

Esnaflarımız ve bizler içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı süreçte devletimizin desteğini ve bizleri rahatlatıcı almış olduğu kararlardan memnuniyetimizi kendisine ilettik.

Özellikle Stopajda KDV oranı 18’den, 10’a düşürüldü bu bizim esnafımızı bir nebze de rahatlattı. Vekilimizden bir talebimiz daha oldu, geçmiş dönemlerde bazı ürünlerde KDV oranları düşürülmüştü. Bizim sektörümüzde KDV oranı  18’den 10’a düşürülürse çok memnun olacağız. Özellikle stopajda KDV oranı 10’a düşmesi esnafımızı çok memnun etti, bizim için önemliydi stopaj. Biz Vekilimizin ziyaretinden, sorunlarımızın aşılmasında, bizlerin dertleriyle dertlenip çözüm üretmelerinden çok memnunuz” dedi.

Başkan Künkçü son olarak kooperatif hakkında da bilgi verdi.           

Efeler ilçesi Ata Mahallesi Çevre Bulvarı üzerinde 2 yıl önce Demirciler Sanayi Sitesi’ni hizmete açtıklarını belirten Künkçü, “Üyelerimizin desteğiyle 151 iş yerini 1,5 yıllık sürede bitirip sahiplerine teslim ettik. Burada açılan işyerleri 500 kişiye ekmek kapısı sağlandı. İstihdama ve ekonomiye katkıda bulunmak için gayret ve çabamız devam ediyor. Kooperatif olarak yeni bir sanayi sitesi kurmak için projemiz  var” diye konuştu.

“ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

Milletvekili Mustafa Savaş ise, “Öncelikle bizleri samimi bir ortamda karşılayan Oda yöneticilerimize ve buradaki esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum. Başkanımıza misafirperverliği için ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler iktidar milletvekilleri olarak öncelikler seçim bölgemizin yani doğduğumuz bu topraklarda yaşayan vatandaşlarımızın refahı, ülkemizin kalkınması yönünde elimizi taşın altına koyarak, ne yapabiliyorsak yapmaya çalışıyoruz. Özellikle içinde yaşadığımız pandemi sürecinde esnafımızı nasıl ayakta tutarız, nasıl destek oluruz diye her gün yeni projeleri hayata geçiriyoruz. Bu gün burada başkanımın söylediği KDV oranlarında indirim taleplerini Sayın bakanımızla görüşeceğim. Yapılabilecek ne varsa yaparız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.