Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Milletvekili Öz'den Nazilli’ye iki yatırım müjdesi

SİYASET 24.10.2017 - 18:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2200+ kez okundu.
 

Milletvekili Öz'den Nazilli’ye iki yatırım müjdesi

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Nazilli’de depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Endüstri Meslek Lisesi’nin yıkılarak yerine yenisinin yapılacağını söyledi.

AYDIN- Milletvekili Öz, 24 derslik ve 2 atölye olarak planlanan yeni okul binasının yapımı için 22 Kasım 2017 tarihinde ihale çıkılacağını belirtti. Aydın’a yapılacak yatırımların takipçisi olduklarını ifade eden Milletvekili Öz, “1966 yılında 24 derslik ve atölyesi şeklinde yapılan ve 50 yıldır kullanılan okul binasının 2016 yılında, depreme dayanaksız olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca tespit edilmişti. Mevcut binanın yıkılarak yerine modern bir bina yapılmasına karar verilmiş olup, 24 derslik ve 2 atölye olarak planlanan yeni binanın yapımı için 22 Kasım 2017 tarihinde Aydın Valiliği YİKOB tarafından ihale yapılacaktır. Ayrıca, Nazilli-Aslanlı-Beydağ Yolu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca 2018 Yılı Yatırım Planına teklif edilmiş olup, YPK süreci tarafımızdan takip edilmektedir. En kısa sürede ihaleye çıkılması için işlemler, ilgili bakanlıklar nezdinde devam etmektedir. Her iki yatırımımız Nazilli ilçemize olsun” dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Nazilli’de depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Endüstri Meslek Lisesi’nin yıkılarak yerine yenisinin yapılacağını söyledi.

AYDIN- Milletvekili Öz, 24 derslik ve 2 atölye olarak planlanan yeni okul binasının yapımı için 22 Kasım 2017 tarihinde ihale çıkılacağını belirtti.

Aydın’a yapılacak yatırımların takipçisi olduklarını ifade eden Milletvekili Öz, “1966 yılında 24 derslik ve atölyesi şeklinde yapılan ve 50 yıldır kullanılan okul binasının 2016 yılında, depreme dayanaksız olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca tespit edilmişti. Mevcut binanın yıkılarak yerine modern bir bina yapılmasına karar verilmiş olup, 24 derslik ve 2 atölye olarak planlanan yeni binanın yapımı için 22 Kasım 2017 tarihinde Aydın Valiliği YİKOB tarafından ihale yapılacaktır.

Ayrıca, Nazilli-Aslanlı-Beydağ Yolu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca 2018 Yılı Yatırım Planına teklif edilmiş olup, YPK süreci tarafımızdan takip edilmektedir. En kısa sürede ihaleye çıkılması için işlemler, ilgili bakanlıklar nezdinde devam etmektedir. Her iki yatırımımız Nazilli ilçemize olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.