Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Milletvekili Öz, cami işlerine el attı!

SİYASET 06.04.2018 - 16:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2993+ kez okundu.
 

Milletvekili Öz, cami işlerine el attı!

Geçtiğimiz haftalarda, bazı kamu kurumu ve okul binalarının restorasyon ve dış cephe boyalarının yenilenmesi açıklamalarıyla gündeme gelen AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, bu defa da “Ramazan ayına girerken Aydın’ımızda camilerimizi yeniliyoruz” açıklamasıyla gündeme oturdu.

AYDIN- “Milletvekili Öz, bu defa da cami işlerine el attı” şeklinde yorumlanan açıklamasında, Aydın Valiliği’nce yapılan cami restorasyon ve yenileme ihalelerini dile getiren Abdurrahman Öz, şunları söyledi: “Mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait olan Karacasu ilçemizde bulunan Hacı Halil Ağa Camii’nin restorasyon ihalesi, Köşk ilçemizde bulunan Çarşı Camii’nin restorasyon ihalesi, Çine ilçemizde bulunan Ahmet Gazi Camii ve Ahi İbrahim Kümbetinin restorasyon ihalesi yapılmış olup, çalışmalar başlayacaktır. Yenipazar İlçemizde bulunan Abdurrahman Bey Camiinin restorasyon ihalesi ise, 19 Nisan 2018 günü yapılacaktır. Kuyucak İlçemizin Kayran ve Çobanisa mahallelerinde bulunan camilerin restorasyon ihaleleri Aydın Valiliği tarafından yapılmış olup, kesinleşme sürecinden sonra çalışmalar başlayacaktır. Söke ilçemiz Kaygılı Mahallesi’nde Aydınlı hayır sevenler tarafından yaptırılan köy camiinin inşaatı tamamlanmış olup Ramazan ayından önce ibadete açılacaktır. Aydınımıza hayırlı olsun.” Türk Milleti adına yasama organı olan TBMM’ye Aydın’ı temsilen giden Milletvekili Abdurrahman Öz’ün, bina restorasyonu ve yenileme, ihlale ve işleri gibi küçük hizmetler ile övünerek meşgul olmasını değerlendiren vatandaşlar, “Sırada mezarlıkların bakım ve temizliği ihaleleri var galiba” diye espriyle karışık eleştiride bulundu.
Geçtiğimiz haftalarda, bazı kamu kurumu ve okul binalarının restorasyon ve dış cephe boyalarının yenilenmesi açıklamalarıyla gündeme gelen AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, bu defa da “Ramazan ayına girerken Aydın’ımızda camilerimizi yeniliyoruz” açıklamasıyla gündeme oturdu.

AYDIN- “Milletvekili Öz, bu defa da cami işlerine el attı” şeklinde yorumlanan açıklamasında, Aydın Valiliği’nce yapılan cami restorasyon ve yenileme ihalelerini dile getiren Abdurrahman Öz, şunları söyledi:

“Mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait olan Karacasu ilçemizde bulunan Hacı Halil Ağa Camii’nin restorasyon ihalesi, Köşk ilçemizde bulunan Çarşı Camii’nin restorasyon ihalesi, Çine ilçemizde bulunan Ahmet Gazi Camii ve Ahi İbrahim Kümbetinin restorasyon ihalesi yapılmış olup, çalışmalar başlayacaktır.

Yenipazar İlçemizde bulunan Abdurrahman Bey Camiinin restorasyon ihalesi ise, 19 Nisan 2018 günü yapılacaktır.

Kuyucak İlçemizin Kayran ve Çobanisa mahallelerinde bulunan camilerin restorasyon ihaleleri Aydın Valiliği tarafından yapılmış olup, kesinleşme sürecinden sonra çalışmalar başlayacaktır.

Söke ilçemiz Kaygılı Mahallesi’nde Aydınlı hayır sevenler tarafından yaptırılan köy camiinin inşaatı tamamlanmış olup Ramazan ayından önce ibadete açılacaktır. Aydınımıza hayırlı olsun.”

Türk Milleti adına yasama organı olan TBMM’ye Aydın’ı temsilen giden Milletvekili Abdurrahman Öz’ün, bina restorasyonu ve yenileme, ihlale ve işleri gibi küçük hizmetler ile övünerek meşgul olmasını değerlendiren vatandaşlar, “Sırada mezarlıkların bakım ve temizliği ihaleleri var galiba” diye espriyle karışık eleştiride bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.