Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Milletvekili Erim, Şeyseller’de

SİYASET 12.04.2019 - 20:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2905+ kez okundu.
 

Milletvekili Erim, Şeyseller’de

27. Dönem Türkiye-Seyşeller Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, (DEIK) Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nun 09-13 Nisan 2019 tarihlerinde Seyşeller’e düzenlemiş olduğu Türkiye - Seyşeller İş Konseyi Organizasyonu’na katıldığını bildirdi.

AYDIN- Milletvekili Erim, yaptığı açıklamada, söz konusu organizasyonda emeği geçen Türkiye Cumhuriyeti Nairobi Büyükelçisi ve aynı zamanda Seyşeller Cumhuriyeti’ne akredite olan Ahmet Cemil Miroğlu’na ve Türk Hava Yolları’na destekleri için teşekkür ettiğini belirtti. Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, şunları söyledi: “Bu vesile ile Seyşeller Cumhurbaşkanı Sn. Danny Faure ve Seyşeller Meclis Başkan Vekili Sn. Hon. Ahmed Afif ile ülkemizin işbirliği yaptığı ve bundan sonra yapabileceği konularda görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Cumhurbaşkanı Danny Faure ile ve Türkiye - Seyşeller İş Konseyi’nde bir konuşma yaptım. Seyşeller, Çevre, Enerji ve İklim Dağılımı Başkanı Sn. Wallace Cosgrow, Sanayi ve Girişimcilik Bakanlığı Müsteşarı Sn. Angelique Anta, Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Sn. Cillia Mangroo, Sağlık Bakanı Sn. Jean Paul Adam, Turizm, Havacılık, Liman ve Marina Bakanı Sn. Didier Dogley, Tarım ve Balıkçılık Bakanı Sn. Charles Bastienne, Cumhurbaşkanı Ekonomi Danışmanı Sn. Bertrand Belle, bazı şirketlerin CEO’ları ile görüşmelerimiz bugün ve yarın devam edecektir. Tüm görüşmelerimizin Seyşeller ve Türkiye’miz için hayırlı olmasını dilerim.”
27. Dönem Türkiye-Seyşeller Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, (DEIK) Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nun 09-13 Nisan 2019 tarihlerinde Seyşeller’e düzenlemiş olduğu Türkiye - Seyşeller İş Konseyi Organizasyonu’na katıldığını bildirdi.

AYDIN- Milletvekili Erim, yaptığı açıklamada, söz konusu organizasyonda emeği geçen Türkiye Cumhuriyeti Nairobi Büyükelçisi ve aynı zamanda Seyşeller Cumhuriyeti’ne akredite olan Ahmet Cemil Miroğlu’na ve Türk Hava Yolları’na destekleri için teşekkür ettiğini belirtti.

Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, şunları söyledi:

“Bu vesile ile Seyşeller Cumhurbaşkanı Sn. Danny Faure ve Seyşeller Meclis Başkan Vekili Sn. Hon. Ahmed Afif ile ülkemizin işbirliği yaptığı ve bundan sonra yapabileceği konularda görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Cumhurbaşkanı Danny Faure ile ve Türkiye - Seyşeller İş Konseyi’nde bir konuşma yaptım.

Seyşeller, Çevre, Enerji ve İklim Dağılımı Başkanı Sn. Wallace Cosgrow, Sanayi ve Girişimcilik Bakanlığı Müsteşarı Sn. Angelique Anta, Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Sn. Cillia Mangroo, Sağlık Bakanı Sn. Jean Paul Adam, Turizm, Havacılık, Liman ve Marina Bakanı Sn. Didier Dogley, Tarım ve Balıkçılık Bakanı Sn. Charles Bastienne, Cumhurbaşkanı Ekonomi Danışmanı Sn. Bertrand Belle, bazı şirketlerin CEO’ları ile görüşmelerimiz bugün ve yarın devam edecektir.

Tüm görüşmelerimizin Seyşeller ve Türkiye’miz için hayırlı olmasını dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.