Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

‘Milletin Partisi 14 Yaşında’

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 13.08.2015 - 14:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4155+ kez okundu.
 

‘Milletin Partisi 14 Yaşında’

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay, AK Parti’nin 14. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesajı yayımladı.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay, AK Parti’nin 14. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesajı yayımladı. Mesajında, AK Parti’nin her zaman Türkiye’nin umudu, güçlü Türkiye’nin omurgası, mimarı, geleceğinin teminatı ve garantisi olduğunu, bundan sonra da aynı düzen ve iltizamla olmaya devam edeceğini belirten Atay, “14 Ağustos 2001 yılında Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan milletin partisi AK Parti bugün 14. kuruluş yıldönümünü kutluyor. AK kadrolar olarak ileri demokrasi, büyük ekonomi, güçlü toplum, lider ülke olma adına samimi bir niyetle çıktığımız bu yolda 14. yılımızı tamamlamış bulunuyoruz. AK Parti kurulduğu günden bu yana millet için çalışan, ülkenin gelişmesinde adeta bir lokomotif görevi gören bir partidir. AK Parti geri kalmışlığa, başarısızlığa ve karanlık günlere tepki olarak kurulmuştur. Biz AK Parti olarak dar kalıpların, kapalı kapılar arkasında alınan kararların hep karşısında sarsılmadan dimdik durarak, milletimizle el ele kol kola yürüyerek Türkiye’mize hak ettiği değerinin verilmesini sağladık. AK Parti’nin kuruluşu kör karanlığa doğru giden Türkiye'nin tarihini değiştirerek yeni bir başlangıç oluşturmuştur. Milletine sevdalı, ülkesine vurgun bir kadro ile kurulan ve halen aynı duygularla çalışmalarına devam eden AK Parti milletin de desteğiyle 14 yıldır farklı başarılara imza atmıştır, atmaya da devam edecektir. ‘Halka hizmet hakka hizmettir’ anlayışı ile davasından taviz vermeyen AK Parti önüne çıkan bütün engelleri aşarak, önüne çıkan her engelden daha da güçlenerek çıkmıştır. AK Parti ile birlikte Türkiye hızlı bir şekilde büyümüş ve dünya sahnesinde sözü dinlenir bir ülke haline gelmiştir. Artık dışa bağımlı bir ekonomi yerine, büyüyen ve bağımsız bir ekonomiye sahip olan ülkemiz AK Parti iktidarı ile yakaladığı bu gücü artırarak yoluna devam etmektedir. AK Parti ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine çıkartma yolunda emin adımlar atmıştır. Bütün gücünü milletten alan partimiz her zaman milletinin yanında olmuş ve millete hizmet etme sevdasıyla çalışmalarını yürütmüştür. Bu duygu ve düşüncelerimle partimizin kuruluşunun 14.yıl dönümünü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay, AK Parti’nin 14. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesajı yayımladı.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Sadık Atay, AK Parti’nin 14. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesajı yayımladı.

Mesajında, AK Parti’nin her zaman Türkiye’nin umudu, güçlü Türkiye’nin omurgası, mimarı, geleceğinin teminatı ve garantisi olduğunu, bundan sonra da aynı düzen ve iltizamla olmaya devam edeceğini belirten Atay, “14 Ağustos 2001 yılında Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan milletin partisi AK Parti bugün 14. kuruluş yıldönümünü kutluyor. AK kadrolar olarak ileri demokrasi, büyük ekonomi, güçlü toplum, lider ülke olma adına samimi bir niyetle çıktığımız bu yolda 14. yılımızı tamamlamış bulunuyoruz. AK Parti kurulduğu günden bu yana millet için çalışan, ülkenin gelişmesinde adeta bir lokomotif görevi gören bir partidir. AK Parti geri kalmışlığa, başarısızlığa ve karanlık günlere tepki olarak kurulmuştur. Biz AK Parti olarak dar kalıpların, kapalı kapılar arkasında alınan kararların hep karşısında sarsılmadan dimdik durarak, milletimizle el ele kol kola yürüyerek Türkiye’mize hak ettiği değerinin verilmesini sağladık.

AK Parti’nin kuruluşu kör karanlığa doğru giden Türkiye'nin tarihini değiştirerek yeni bir başlangıç oluşturmuştur. Milletine sevdalı, ülkesine vurgun bir kadro ile kurulan ve halen aynı duygularla çalışmalarına devam eden AK Parti milletin de desteğiyle 14 yıldır farklı başarılara imza atmıştır, atmaya da devam edecektir. ‘Halka hizmet hakka hizmettir’ anlayışı ile davasından taviz vermeyen AK Parti önüne çıkan bütün engelleri aşarak, önüne çıkan her engelden daha da güçlenerek çıkmıştır. AK Parti ile birlikte Türkiye hızlı bir şekilde büyümüş ve dünya sahnesinde sözü dinlenir bir ülke haline gelmiştir. Artık dışa bağımlı bir ekonomi yerine, büyüyen ve bağımsız bir ekonomiye sahip olan ülkemiz AK Parti iktidarı ile yakaladığı bu gücü artırarak yoluna devam etmektedir. AK Parti ülkemizi muhasır medeniyetler seviyesine çıkartma yolunda emin adımlar atmıştır. Bütün gücünü milletten alan partimiz her zaman milletinin yanında olmuş ve millete hizmet etme sevdasıyla çalışmalarını yürütmüştür. Bu duygu ve düşüncelerimle partimizin kuruluşunun 14.yıl dönümünü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.