Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Millet İttifakı NTO’yu ziyaret etti

SİYASET 15.02.2019 - 14:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2769+ kez okundu.
 

Millet İttifakı NTO’yu ziyaret etti

İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Kürşat Engin Özcan, CHP, İYİ Parti ilçe yönetim kurulu başkanları ve üyelerinin Nazilli Ticaret Odası’nı ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler nedeniyle sürdürdükleri kurum ziyareti kapsamında Nazilli Ticaret Odasını ziyaret eden Millet İttifakı temsilcileri, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan ile Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler tarafından karşılandı. Nazilli Ticaret Odası üyeleri tarafından bu güne kadar Oda’ya iletilen bölge ile ilgili sorunlar ve yapılması istenen yatırımlar ile ilgili konular hakkında Özcan’ın projeleri ve düşünceleri soruldu. NTO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, ziyarette yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Yaklaşan yerel seçimlerin tüm adaylar için adil bir seçim olmasını ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ticaret Odası olarak siyaset üstüyüz ve tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Ancak bölgemiz sorunlarına sahip çıkan, samimi olarak sorunların çözümü için uğraşan, tüccarımızın ve sanayicimizin taleplerine kulak tıkamayan kişi ve kurumlar bizim için daha muteberdir. Hepimiz bir hizmet yarışının içindeyiz. Birbirimizin sıkıntı ve dertlerini kendi derdimiz kabul edersek her şey daha kolay çözülür. Her iki parti temsilcilerine, Kürşat engin Özcan’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor seçimlerde her şeyin hayırlı olmasını diliyorum.”
İYİ Parti Nazilli Belediye Başkan adayı Kürşat Engin Özcan, CHP, İYİ Parti ilçe yönetim kurulu başkanları ve üyelerinin Nazilli Ticaret Odası’nı ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler nedeniyle sürdürdükleri kurum ziyareti kapsamında Nazilli Ticaret Odasını ziyaret eden Millet İttifakı temsilcileri, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan ile Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler tarafından karşılandı.

Nazilli Ticaret Odası üyeleri tarafından bu güne kadar Oda’ya iletilen bölge ile ilgili sorunlar ve yapılması istenen yatırımlar ile ilgili konular hakkında Özcan’ın projeleri ve düşünceleri soruldu.

NTO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Arslan, ziyarette yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Yaklaşan yerel seçimlerin tüm adaylar için adil bir seçim olmasını ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ticaret Odası olarak siyaset üstüyüz ve tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Ancak bölgemiz sorunlarına sahip çıkan, samimi olarak sorunların çözümü için uğraşan, tüccarımızın ve sanayicimizin taleplerine kulak tıkamayan kişi ve kurumlar bizim için daha muteberdir.

Hepimiz bir hizmet yarışının içindeyiz. Birbirimizin sıkıntı ve dertlerini kendi derdimiz kabul edersek her şey daha kolay çözülür. Her iki parti temsilcilerine, Kürşat engin Özcan’a nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor seçimlerde her şeyin hayırlı olmasını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.