Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Millet İttifakı: Biz Hazırız

SİYASET 10.05.2018 - 16:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3122+ kez okundu.
 

Millet İttifakı: Biz Hazırız

‘Millet İttifakı’nı oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Demokrat Parti (DP), İYİ Parti ve Saadet Partisi (SP) Aydın İl Başkanları, ortak açıklama yaparak, “24 Haziran'a kadar dur durak bilmeden çalışacağımıza söz veriyoruz. Biz hazırız” dedi.

AYDIN- Ülkenin ihtiyacı olan uzlaşmayı milletten aldıkları güçle sandığa yansıtmak, 80 milyonu kucaklamak için partilerinin, Genel Başkanlarının bir yola çıktıklarını belirten İl Başkanları, “Genel Başkanlarımız, milletin sesine kulak verdiler. Türkiye için ‘TAMAM’ diyerek; kardeşliği, hukuku, demokrasiyi ve refahı tesis etmek için Millet İttifakı’nı kurdular” dediklerini ortak açıklamayı şöyle sürdürdü: “Biz MİLLET İTTİFAKI Aydın İl Başkanları olarak bu işbirliği içerisinde ülke meselelerine farklı bakan, kendi görüşlerine göre farklı çözüm yolları öneren siyasi partiler olarak, milletimizin her bir üyesinin iradesinin ‘Yüce Meclisimizde’ temsil edilmesi için 24 Haziran'a kadar dur durak bilmeden çalışacağımıza söz veriyoruz. Biz hazırız. Biliyoruz ki hiçbir iktidar gücü milletin sağduyusunun üstünde değildir. Dağlarından yağ, ovalarından bal akan efeler diyarı memleketimizde ve bu kadim topraklarda 25 Haziran sabahı inanıyoruz ki güneş bir başka doğacak. Oy verin, güç verin, Birlikte başaralım.” Ortak açıklamayı CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Demokrat Parti Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner ve Saadet Partisi Aydın İl Başkanı Şerafettin Akyüz yaptı.
‘Millet İttifakı’nı oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Demokrat Parti (DP), İYİ Parti ve Saadet Partisi (SP) Aydın İl Başkanları, ortak açıklama yaparak, “24 Haziran'a kadar dur durak bilmeden çalışacağımıza söz veriyoruz. Biz hazırız” dedi.

AYDIN- Ülkenin ihtiyacı olan uzlaşmayı milletten aldıkları güçle sandığa yansıtmak, 80 milyonu kucaklamak için partilerinin, Genel Başkanlarının bir yola çıktıklarını belirten İl Başkanları, “Genel Başkanlarımız, milletin sesine kulak verdiler. Türkiye için ‘TAMAM’ diyerek; kardeşliği, hukuku, demokrasiyi ve refahı tesis etmek için Millet İttifakı’nı kurdular” dediklerini ortak açıklamayı şöyle sürdürdü:

“Biz MİLLET İTTİFAKI Aydın İl Başkanları olarak bu işbirliği içerisinde ülke meselelerine farklı bakan, kendi görüşlerine göre farklı çözüm yolları öneren siyasi partiler olarak, milletimizin her bir üyesinin iradesinin ‘Yüce Meclisimizde’ temsil edilmesi için 24 Haziran'a kadar dur durak bilmeden çalışacağımıza söz veriyoruz. Biz hazırız. Biliyoruz ki hiçbir iktidar gücü milletin sağduyusunun üstünde değildir. Dağlarından yağ, ovalarından bal akan efeler diyarı memleketimizde ve bu kadim topraklarda 25 Haziran sabahı inanıyoruz ki güneş bir başka doğacak. Oy verin, güç verin, Birlikte başaralım.”

Ortak açıklamayı CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Demokrat Parti Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, İYİ Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner ve Saadet Partisi Aydın İl Başkanı Şerafettin Akyüz yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.