Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Millet 2002'de yönetime el koydu

SİYASET 30.05.2015 - 13:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3854+ kez okundu.
 

Millet 2002'de yönetime el koydu

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Türkiye'nin bir fetret dönemi yaşadığını ve uçumun eşiğine geldiğini belirterek, "O anda, millet yönetime el koydu" dedi.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "Türkiye, bir fetret dönemi yaşadı Özal'dan Erdoğan'a kadar. 12 yıl boyunca herkes her şeyini kaybetti. Türkiye uçumun eşiğine gelmişti. O anda, millet yönetime el koydu. 2002'de AK Parti'yi iktidara getirdi" dedi.  Akdoğan, "Şimdi diyor ki Kandil 'Ben tehdit etmeyeceğim seçim zamanında'. Senin varlığın demokrasi için tehdittir. Bunlar Doğuda tehditle oy almaya çalışıyorlar, batıda şirinlik yapıyorlar. Neymiş efendim 'Robin Hood', sevsinler seni. Sen oradaki gariban Kürt'ü haraca bağladın, gariban Kürt'ün çocuğunu kaçırıyorsun, gariban Kürt esnafa zorla kepenk kapattırıyorsun, yolunu kesiyorsun. Senin gücün oradaki Kürt'e yetiyor. Bugün Kürt'e, PKK'dan başka zulüm eden var mı?" diye konuştu.
Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Türkiye'nin bir fetret dönemi yaşadığını ve uçumun eşiğine geldiğini belirterek, "O anda, millet yönetime el koydu" dedi.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "Türkiye, bir fetret dönemi yaşadı Özal'dan Erdoğan'a kadar. 12 yıl boyunca herkes her şeyini kaybetti. Türkiye uçumun eşiğine gelmişti. O anda, millet yönetime el koydu. 2002'de AK Parti'yi iktidara getirdi" dedi. 

Akdoğan, "Şimdi diyor ki Kandil 'Ben tehdit etmeyeceğim seçim zamanında'. Senin varlığın demokrasi için tehdittir. Bunlar Doğuda tehditle oy almaya çalışıyorlar, batıda şirinlik yapıyorlar. Neymiş efendim 'Robin Hood', sevsinler seni. Sen oradaki gariban Kürt'ü haraca bağladın, gariban Kürt'ün çocuğunu kaçırıyorsun, gariban Kürt esnafa zorla kepenk kapattırıyorsun, yolunu kesiyorsun. Senin gücün oradaki Kürt'e yetiyor. Bugün Kürt'e, PKK'dan başka zulüm eden var mı?" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.