Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mikrobiyolojide PCR Temelli Yöntemler kursu

SAĞLIK 25.10.2016 - 18:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3186+ kez okundu.
 

Mikrobiyolojide PCR Temelli Yöntemler kursu

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rekombinant DNA ve Rekombinant Protein Merkezi (REDPROM) tarafından düzenlenen “Mikrobiyolojide PCR Temelli Yöntemler Kursu” büyük ilgi gördü.

AYDIN - ADÜ Rekombinant DNA ve Rekombinant Protein Merkezi (REDPROM) tarafından düzenlenen “Mikrobiyolojide PCR Temelli Yöntemler Kursu”, REDPROM Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Gamze Başbülbül koordinatörlüğünde 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında AİSYEM’de gerçekleşti. TÜBİTAK 2229 Programı ile desteklenen kursun eğitici ekibinde ADÜ REDPROM Müdürü Prof. Dr. Bülent Bozdoğan, ADÜ Biyoloji Bölümünden Prof. Dr. Celal Ülger, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Barış Otlu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Ahmet Yılmaz Çoban ve ADÜ REDPROM’dan Dr. Erman Oryaşın yer aldı. Yoğun katılımın gözlendiği kursta, 15 farklı şehirden 26 katılımcı Adnan Menderes Üniversitesi’nde misafir edildi. Kursiyerler 5 gün boyunca PCR yönteminin mikrobiyolojide kullanımı ile ilgili pratik yaparak, alanında uzman akademisyenler ile teorik bilgi alışverişinde bulundu. Kursun bitiminde ADÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil Demirağ‘ın katılımı ile gerçekleştirilen Sertifika Töreninin ardından Nysa Antik Şehri’ne yapılan gezi ile program sona erdi.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rekombinant DNA ve Rekombinant Protein Merkezi (REDPROM) tarafından düzenlenen “Mikrobiyolojide PCR Temelli Yöntemler Kursu” büyük ilgi gördü.

AYDIN - ADÜ Rekombinant DNA ve Rekombinant Protein Merkezi (REDPROM) tarafından düzenlenen “Mikrobiyolojide PCR Temelli Yöntemler Kursu”, REDPROM Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Gamze Başbülbül koordinatörlüğünde 3-7 Ekim 2016 tarihleri arasında AİSYEM’de gerçekleşti.

TÜBİTAK 2229 Programı ile desteklenen kursun eğitici ekibinde ADÜ REDPROM Müdürü Prof. Dr. Bülent Bozdoğan, ADÜ Biyoloji Bölümünden Prof. Dr. Celal Ülger, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Barış Otlu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Ahmet Yılmaz Çoban ve ADÜ REDPROM’dan Dr. Erman Oryaşın yer aldı.

Yoğun katılımın gözlendiği kursta, 15 farklı şehirden 26 katılımcı Adnan Menderes Üniversitesi’nde misafir edildi. Kursiyerler 5 gün boyunca PCR yönteminin mikrobiyolojide kullanımı ile ilgili pratik yaparak, alanında uzman akademisyenler ile teorik bilgi alışverişinde bulundu.

Kursun bitiminde ADÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serpil Demirağ‘ın katılımı ile gerçekleştirilen Sertifika Töreninin ardından Nysa Antik Şehri’ne yapılan gezi ile program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.