Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MİDDER’de görev değişimi

GENEL 07.04.2018 - 11:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4069+ kez okundu.
 

MİDDER’de görev değişimi

MİDDER (15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği) Aydın il Başkanlığı görevinin Genel Başkan Serhat Çağ tarafından işadamı Niyazi Aksu’ya verildiği bildirildi.

AYDIN- MİDDER Aydın Kurucu İl Başkanı Mediha Turgut’un, başkanlık koltuğunu Genel Merkez tarafından atanan Niyazi Aksu’ya devrettiği belirtildi. Yeni Başkan Niyazi Aksu, “Kuruluş gayesi 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünü unutturmamak, öncesi ve sonrasında yaşananları gelecek nesillere aktarmak vebu hain darbe girişimini gerçekleştiren alçakların, hem de bu hain darbe girişimi karşısındaki cesur duruşları ile destan yazan şehit ve gazilerimizin aziz hatırasının unutulmaması, milli birlik ve beraberlik şuurunu yaygınlaştırarak her vatandaşın bu şuura sahip olmasını sağlamak ve demokrasimize güç kazandırmak amacıyla yola çıkan derneğimizin bundan sonraki faaliyetlerine Aydın il başkanlığı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz, Kurucu il başkanımız Mediha Turgut hanım ve çalışma arkadaşlarımızla yoğun bir şekilde devam edeceğiz” dedi.
MİDDER (15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği) Aydın il Başkanlığı görevinin Genel Başkan Serhat Çağ tarafından işadamı Niyazi Aksu’ya verildiği bildirildi.

AYDIN- MİDDER Aydın Kurucu İl Başkanı Mediha Turgut’un, başkanlık koltuğunu Genel Merkez tarafından atanan Niyazi Aksu’ya devrettiği belirtildi.

Yeni Başkan Niyazi Aksu, “Kuruluş gayesi 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünü unutturmamak, öncesi ve sonrasında yaşananları gelecek nesillere aktarmak vebu hain darbe girişimini gerçekleştiren alçakların, hem de bu hain darbe girişimi karşısındaki cesur duruşları ile destan yazan şehit ve gazilerimizin aziz hatırasının unutulmaması, milli birlik ve beraberlik şuurunu yaygınlaştırarak her vatandaşın bu şuura sahip olmasını sağlamak ve demokrasimize güç kazandırmak amacıyla yola çıkan derneğimizin bundan sonraki faaliyetlerine Aydın il başkanlığı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyemiz, Kurucu il başkanımız Mediha Turgut hanım ve çalışma arkadaşlarımızla yoğun bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.