Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP’yi YSK da reddetti

SİYASET 02.07.2018 - 12:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3189+ kez okundu.
 

MHP’yi YSK da reddetti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Aydın’daki seçim sonuçlarına yaptığı itirazın Yüksek Seçim Kurulu’nca da reddedildiği bildirildi.

AYDIN- MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, konuya ilişkin bu sabah yaptığı yazılı açıklamada, YSK’nın ret kararını doğrularken, “24 Haziran Milletvekilliği seçim sonuçları ile ilgili itirazlarımız nihai karar organı YSK tarafından da reddedilmiş ve süreç tamamlanmıştır” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu’nun öncülüğünde parti genel merkezinden de gelen avukatların desteğiyle “Bir milletvekili hakkımızı alacağız” diye yapılan itirazlar, önce ilçe seçim kurulları, sonra Aydın İl Seçim Kurulu’nca da reddedilmiş, MHP, Yüksek Seçim Kurulu’na itirazda bulunarak “hakkımızı alacağız” açıklaması yapmıştı. Bu sabah açıklama yapan Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Yüksek Seçim Kurulu kararının kesin olduğunu belirterek, hedefi yerel seçimler olarak gösterdi. Başkan Pehlivan, açıklamasında şunları ifade etti: “Bu süreçte Başta Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere teşkilatlarımızın, aday ve aday adaylarımızın, hemşehrilerimizin gösterdiği gayret ve ilgi, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin birlik ve beraberliğini göstermiştir. Allah ( cc ) hepinizden razı olsun. Geçmişe ve geçmiş başarılara takılıp kalmak yerine yeni zaferlere yelken açmak zamanıdır. Bu gün itibari ile Türkiye’mizin önemli ve bekamızı ilgilendiren konulara Cumhur İttifakı ile yoğunlaşma zamanıdır. Cumhur İttifakı ile oluşan güçlü ve demokratik yönetimin yerel yönetim sistemini bir an önce etkin kılma zamanıdır. Aydınlı hemşehrilerimizin kaliteli hizmet, yaşanabilir büyükşehir, temiz ve tercih edilen denizi, gururlandığımız ADÜ Araştırma Hastahanemizin sağlık turizminin güçlendirilmesi, tarihi, turistik ve ören yerlerimizin etkin kullanımı, tarım ürünlerimiz başta sanayi sektörümüzün endüstri 4.0 disiplini ile markalaşma ve ihracat artışı, enerji üretim ve iletiminin ekolojik dengeyi koruyan insan sağlığını temel alan bir disiplin içinde çalışmalarının sağlanması, ilimiz kara, demir, deniz yollarının geliştirilerek kullanımı yanında havaalanımızın bir an önce açılması ve Aydın’ın eğitim alanında hak ettiği yerlere yükseltilmesi ve benzeri hedeflerimiz ile yerel seçimlere hazırlanmaya başladık. Türk Milletimizin huzur ve refahı, hemşehrilerimizin mutlu ve sağlıklı olması temelinde öncelik sıralı projelerimizi, sektörler ile değerlendirme ve istişare toplantı zaman planlamamızı bitirmek üzereyiz. Yapacağımız her türlü çalışmada en önemli yönlendiricimiz ve doğru kaynağımız hemşerilerinizdir. Bu bakımdan partimizin kapısı hemşehrilerimize her zaman açıktır. Genç kardeşlerimiz ise iş ve işlemlerin tam merkezinde olacaklardır. Gençlerimizin katkısını önemsiyor, büyük bir heyecanla kendilerini bekliyorum. Teşkilâtlarımızın, Türk Milletine hizmetkarlık disiplini içinde daha güçlü çalışacağına inancım tamdır. Birlikte güçlü yarınlara yürüyelim. Birlikte başarmanın zaferini ilan edelim. Birlikte Cumhur İttifakını Türk Milletimizin geleceği için güçlü kılalım.”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Aydın’daki seçim sonuçlarına yaptığı itirazın Yüksek Seçim Kurulu’nca da reddedildiği bildirildi.

AYDIN- MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, konuya ilişkin bu sabah yaptığı yazılı açıklamada, YSK’nın ret kararını doğrularken, “24 Haziran Milletvekilliği seçim sonuçları ile ilgili itirazlarımız nihai karar organı YSK tarafından da reddedilmiş ve süreç tamamlanmıştır” dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu’nun öncülüğünde parti genel merkezinden de gelen avukatların desteğiyle “Bir milletvekili hakkımızı alacağız” diye yapılan itirazlar, önce ilçe seçim kurulları, sonra Aydın İl Seçim Kurulu’nca da reddedilmiş, MHP, Yüksek Seçim Kurulu’na itirazda bulunarak “hakkımızı alacağız” açıklaması yapmıştı.

Bu sabah açıklama yapan Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Yüksek Seçim Kurulu kararının kesin olduğunu belirterek, hedefi yerel seçimler olarak gösterdi.

Başkan Pehlivan, açıklamasında şunları ifade etti:

“Bu süreçte Başta Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli olmak üzere teşkilatlarımızın, aday ve aday adaylarımızın, hemşehrilerimizin gösterdiği gayret ve ilgi, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin birlik ve beraberliğini göstermiştir. Allah ( cc ) hepinizden razı olsun.

Geçmişe ve geçmiş başarılara takılıp kalmak yerine yeni zaferlere yelken açmak zamanıdır.

Bu gün itibari ile Türkiye’mizin önemli ve bekamızı ilgilendiren konulara Cumhur İttifakı ile yoğunlaşma zamanıdır.

Cumhur İttifakı ile oluşan güçlü ve demokratik yönetimin yerel yönetim sistemini bir an önce etkin kılma zamanıdır.

Aydınlı hemşehrilerimizin kaliteli hizmet, yaşanabilir büyükşehir, temiz ve tercih edilen denizi, gururlandığımız ADÜ Araştırma Hastahanemizin sağlık turizminin güçlendirilmesi, tarihi, turistik ve ören yerlerimizin etkin kullanımı, tarım ürünlerimiz başta sanayi sektörümüzün endüstri 4.0 disiplini ile markalaşma ve ihracat artışı, enerji üretim ve iletiminin ekolojik dengeyi koruyan insan sağlığını temel alan bir disiplin içinde çalışmalarının sağlanması, ilimiz kara, demir, deniz yollarının geliştirilerek kullanımı yanında havaalanımızın bir an önce açılması ve Aydın’ın eğitim alanında hak ettiği yerlere yükseltilmesi ve benzeri hedeflerimiz ile yerel seçimlere hazırlanmaya başladık.

Türk Milletimizin huzur ve refahı, hemşehrilerimizin mutlu ve sağlıklı olması temelinde öncelik sıralı projelerimizi, sektörler ile değerlendirme ve istişare toplantı zaman planlamamızı bitirmek üzereyiz.

Yapacağımız her türlü çalışmada en önemli yönlendiricimiz ve doğru kaynağımız hemşerilerinizdir.

Bu bakımdan partimizin kapısı hemşehrilerimize her zaman açıktır.

Genç kardeşlerimiz ise iş ve işlemlerin tam merkezinde olacaklardır. Gençlerimizin katkısını önemsiyor, büyük bir heyecanla kendilerini bekliyorum.

Teşkilâtlarımızın, Türk Milletine hizmetkarlık disiplini içinde daha güçlü çalışacağına inancım tamdır.

Birlikte güçlü yarınlara yürüyelim. Birlikte başarmanın zaferini ilan edelim. Birlikte Cumhur İttifakını Türk Milletimizin geleceği için güçlü kılalım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.