Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP'nin Büyükşehir Adayı Ümmet Akın

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 10.11.2018 - 10:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2277+ kez okundu.
 

MHP'nin Büyükşehir Adayı Ümmet Akın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP),2019 31 Mart Yerel Seçimleri’nde, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için yarışacak adayını, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın olarak açıkladı.

AYDIN- MHP İl Binasında gerçekleşen açıklamaya MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu ve parti üyelerinin hazır bulunduğu açıklamaya, vatandaşlar tarafından yoğun gösterdi. Kalabalığın il binasına sığmamasından dolayı konuşmalar, dışarı kurulan amfilerle dışarıdaki vatandaşlara da dinletildi. ‘Bütüncül Yaklaşım’, ‘Birlikte Yönetim’ ilkelerinde, ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışı ile Aydınlı vatandaşlara, bilim gerçeklerinde kaliteli, çağdaş normlarda, hizmeti sunacak güçte kadrolarımızla geliyoruz diyen Başkan Pehlivan şöyle devam etti: ‘’MHP Genel Başkanı, Türk Dünyası’nın Bilge Lideri Sayın Dr. devlet Bahçeli Bey’in takdirleri ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na, Ortaklar ve Germencik ilçelerimizde büyük hizmetler yapan, daha büyük çalışmalara imza atma heyecanı ile dolu, Aydın’ımızın ve Aydınlımızın bütün meselelerini endüstri 4.0 çağı değerlerinde, toplum 5.0 teknolojiyi insan için en iyi kullanma temelinde, yetkin, donanımlı, kadrosu ile dava arkadaşımız, kardeşimiz Sayın Ümmet Akın’ı aday gösteriyoruz.’’ Genel başkanın kendisine inandığını ve onun bu inancını boşa çıkarmayıp Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanacağına söz veren Başkan Ümmet Akın, bunu hep birlikte başaracaklarını söyledi. Çarşıda alışveriş yapan vatandaşların rahat bir şekilde arabasını koyup alışveriş yapamadığına değinen Başkan Akın, konuşmasına şöyle devam etti: ‘’Dün 200 kişinin girdiği dükkanlara, otopark probleminden dolayı 20 kişi giriyor. 5 yıl sonra üç kişiye düşecek. Bu insanlar nasıl geçinecek? Biz insanlar için tasarlayacağız şehirlerimizi. Başta otoparklar olmak üzere trafiğin aktığı, insanlar için tasarlanıp planlanmış bir büyükşehirde yaşayan vatandaşlarımız olacak. ‘Ayyıldız Kalkınma Programı’ adı altında bir program yaptığını belirten Başkan Akın, ‘On Numara Beş Yıldız’ diye betimlediği programı şöyle açıkladı: 1. yıldızımız tarım kenti Aydın. 2.yıldızımız turizm kenti Aydın. 3. yıldızımız eğitim kenti Aydın. 4. yıldızımız bilim kenti Aydın. 5. yıldızımız ise sağlık turizmi Aydın. Bu beş yıldızın altında da 27 tane projemiz var. Bu projeleri de ilerideki günlerde proje tanıtım gününde anlatma fırsatım olacak.’’ Haber: Muhammet ÖZDEMİR
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP),2019 31 Mart Yerel Seçimleri’nde, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için yarışacak adayını, Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın olarak açıkladı.

AYDIN- MHP İl Binasında gerçekleşen açıklamaya MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu ve parti üyelerinin hazır bulunduğu açıklamaya, vatandaşlar tarafından yoğun gösterdi. Kalabalığın il binasına sığmamasından dolayı konuşmalar, dışarı kurulan amfilerle dışarıdaki vatandaşlara da dinletildi.

‘Bütüncül Yaklaşım’, ‘Birlikte Yönetim’ ilkelerinde, ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışı ile Aydınlı vatandaşlara, bilim gerçeklerinde kaliteli, çağdaş normlarda, hizmeti sunacak güçte kadrolarımızla geliyoruz diyen Başkan Pehlivan şöyle devam etti:

‘’MHP Genel Başkanı, Türk Dünyası’nın Bilge Lideri Sayın Dr. devlet Bahçeli Bey’in takdirleri ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na, Ortaklar ve Germencik ilçelerimizde büyük hizmetler yapan, daha büyük çalışmalara imza atma heyecanı ile dolu, Aydın’ımızın ve Aydınlımızın bütün meselelerini endüstri 4.0 çağı değerlerinde, toplum 5.0 teknolojiyi insan için en iyi kullanma temelinde, yetkin, donanımlı, kadrosu ile dava arkadaşımız, kardeşimiz Sayın Ümmet Akın’ı aday gösteriyoruz.’’

Genel başkanın kendisine inandığını ve onun bu inancını boşa çıkarmayıp Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanacağına söz veren Başkan Ümmet Akın, bunu hep birlikte başaracaklarını söyledi.

Çarşıda alışveriş yapan vatandaşların rahat bir şekilde arabasını koyup alışveriş yapamadığına değinen Başkan Akın, konuşmasına şöyle devam etti:

‘’Dün 200 kişinin girdiği dükkanlara, otopark probleminden dolayı 20 kişi giriyor. 5 yıl sonra üç kişiye düşecek. Bu insanlar nasıl geçinecek? Biz insanlar için tasarlayacağız şehirlerimizi. Başta otoparklar olmak üzere trafiğin aktığı, insanlar için tasarlanıp planlanmış bir büyükşehirde yaşayan vatandaşlarımız olacak.

‘Ayyıldız Kalkınma Programı’ adı altında bir program yaptığını belirten Başkan Akın, ‘On Numara Beş Yıldız’ diye betimlediği programı şöyle açıkladı:

1. yıldızımız tarım kenti Aydın.

2.yıldızımız turizm kenti Aydın.

3. yıldızımız eğitim kenti Aydın.

4. yıldızımız bilim kenti Aydın.

5. yıldızımız ise sağlık turizmi Aydın.

Bu beş yıldızın altında da 27 tane projemiz var. Bu projeleri de ilerideki günlerde proje tanıtım gününde anlatma fırsatım olacak.’’ Haber: Muhammet ÖZDEMİR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.