Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP'den toplu istifa

SİYASET 05.10.2017 - 19:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2803+ kez okundu.
 

MHP'den toplu istifa

Aydın’da Meral Akşener’e destek vermek amacıyla MHP’den istifa edenlerle birlikte çeşitli parti ve sivil toplum örgütü temsilcisi yaklaşık 720 kişi bir araya gelip basın açıklaması yaptı.

AYDIN - Grup adına istifa açıklamasını geçtiğimiz günlerde ihraç edilmek üzere disiplin kuruluna verilen MHP Kadın Kolları başta olmak üzere partinin değişik kademelerinde görev alan Fatma Alkan yaptı.Fatma Alkan, “Bu şartlar altında üyesi bulunduğumuz siyasi partilerde siyaset yapmanın bir anlamı olmadığını düşünüyoruz” dedi. MHP Efeler ilçe teşkilatında yüzlerce partili Meral Akşener'e destek vereceklerini ifade ederek istifalarını sundu. İstifacılar arasında CHP, DSP, BTP, DYP, BBP, ANAVATAN Partisi ve DP’den de isimler yer aldı. Efeler’den de Meral Akşener liderliğinde kurulacak ‘Yeni Parti’ için MHP 23. dönem Aydın Milletvekili Recep Taner, MHP eski il başkanlarından Hasan Muti ve Fevzi Köse'nin de aralarında bulunduğu yüzlerce istifa geldi. Akşener’in, “Her kesimden her yöreden ilgi duyuyoruz. Partimiz Türkiye’nin partisi olarak doğuyor” söylemine destek manasına gelen CHP, DSP, BTP, DYP, BBP, ANAVATAN Partisi ve DP’den de istifalar gerçekleşti. MHP eski belediye meclis üyesi Ahmet Ertürk, kendilerine ulaşan istifaların 720 olduğunu ancak istifa dilekçelerinin gelmeye devam ettiğini söyledi. Aydın-Muğla karayolu üzerinde Elit Restaurant’ta yapılan toplantıda Fatma Alkan, “Şimdiye kadar çeşitli partilerin çeşitli kademelerinde görev almış üyeleriz. Son yıllarda ülkemizin ekonomik, siyasal, sosyal, içi ve dış sorunlarla karşı karşıya olduğu hepimizin malumudur. Bu sorunları çözecek olan makam siyaset makamı olmasına rağmen siyaset mekanizmasının da tıkandığı, siyasilerin ülkemizin sorunlarına çözüm üretmek yerine yapay gündemlerle dikkatleri başka yönlere çektikleri ortadadır. Bu şartlar altında üyesi bulunduğumuz siyasi partilerde siyaset yapmanın bir anlamı olmadığını düşünüyoruz” diyerek Meral Akşener’in yanında yer alacaklarını söyledi. MHP ÇATISI ALTINDA BULUNAMAYIZ MHP 23. dönem Aydın Milletvekili Recep Taner ise MHP çatısı altında bulunmalarının mümkün olmadığını kaydetti. Taner, “Yıllardır gururla üyesi olduğum, Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa ettiğimi ve Sayın Meral Akşener’in kuracağı yeni partiye destek vereceğiz” diye konuştu.
Aydın’da Meral Akşener’e destek vermek amacıyla MHP’den istifa edenlerle birlikte çeşitli parti ve sivil toplum örgütü temsilcisi yaklaşık 720 kişi bir araya gelip basın açıklaması yaptı.

AYDIN - Grup adına istifa açıklamasını geçtiğimiz günlerde ihraç edilmek üzere disiplin kuruluna verilen MHP Kadın Kolları başta olmak üzere partinin değişik kademelerinde görev alan Fatma Alkan yaptı.Fatma Alkan, “Bu şartlar altında üyesi bulunduğumuz siyasi partilerde siyaset yapmanın bir anlamı olmadığını düşünüyoruz” dedi.

MHP Efeler ilçe teşkilatında yüzlerce partili Meral Akşener'e destek vereceklerini ifade ederek istifalarını sundu. İstifacılar arasında CHP, DSP, BTP, DYP, BBP, ANAVATAN Partisi ve DP’den de isimler yer aldı. Efeler’den de Meral Akşener liderliğinde kurulacak ‘Yeni Parti’ için MHP 23. dönem Aydın Milletvekili Recep Taner, MHP eski il başkanlarından Hasan Muti ve Fevzi Köse'nin de aralarında bulunduğu yüzlerce istifa geldi. Akşener’in, “Her kesimden her yöreden ilgi duyuyoruz. Partimiz Türkiye’nin partisi olarak doğuyor” söylemine destek manasına gelen CHP, DSP, BTP, DYP, BBP, ANAVATAN Partisi ve DP’den de istifalar gerçekleşti.

MHP eski belediye meclis üyesi Ahmet Ertürk, kendilerine ulaşan istifaların 720 olduğunu ancak istifa dilekçelerinin gelmeye devam ettiğini söyledi.

Aydın-Muğla karayolu üzerinde Elit Restaurant’ta yapılan toplantıda Fatma Alkan, “Şimdiye kadar çeşitli partilerin çeşitli kademelerinde görev almış üyeleriz. Son yıllarda ülkemizin ekonomik, siyasal, sosyal, içi ve dış sorunlarla karşı karşıya olduğu hepimizin malumudur. Bu sorunları çözecek olan makam siyaset makamı olmasına rağmen siyaset mekanizmasının da tıkandığı, siyasilerin ülkemizin sorunlarına çözüm üretmek yerine yapay gündemlerle dikkatleri başka yönlere çektikleri ortadadır. Bu şartlar altında üyesi bulunduğumuz siyasi partilerde siyaset yapmanın bir anlamı olmadığını düşünüyoruz” diyerek Meral Akşener’in yanında yer alacaklarını söyledi.

MHP ÇATISI ALTINDA BULUNAMAYIZ

MHP 23. dönem Aydın Milletvekili Recep Taner ise MHP çatısı altında bulunmalarının mümkün olmadığını kaydetti. Taner, “Yıllardır gururla üyesi olduğum, Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa ettiğimi ve Sayın Meral Akşener’in kuracağı yeni partiye destek vereceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.