Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP’den geri adım!

SİYASET 15.12.2018 - 09:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2002+ kez okundu.
 

MHP’den geri adım!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ümmet Akın’ı geri çekti.

AYDIN- MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, yaptığı yazılı açıklamada, parti olarak Aydın Büyükşehir Adayını belirleyen ve açıklayan ilk parti olduklarını vurgulayarak, “İttifak görüşmelerinin askıya alındığı dönemde belirlediğimiz Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, Germencik Belediye Başkanımız Sayın Ümmet Akın'ı kamuoyuna tanıtmıştık” dedi. Başkan Pehlivan, “Ancak son gelişen Cumhur ittifakı görüşmeleri çerçevesinde, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ümmet Akın'ın adaylığının geri çekildiği bilgisi Aydın İl Başkanlığımıza ulaşmıştır. MHP Aydın Büyükşehir Belediyesi için aday çıkarmayacaktır. MHP Genel Başkanı Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey'in emrinde, Aydın ve hemşehrilerimiz için ittifak hassasiyeti içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Cumhur İttifakı’nın Türkiye ve Türk Milleti için büyük önem arz ettiğini ifade eden Pehlivan, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Türkiye ve Büyük Türk Milleti için büyük önem arz eden Cumhur İttifakının yarınlar için güçlü kılınması konusunda her dava arkadaşım; ülkücüye yakışır şuur içinde hareket etmektedir, etmeye de devam edecektir. Önce ülkem, sonra partim ilkesi Miliyetçi-Ülkücü hareket için söylemden daha ötesi bir şuur halidir. Kutlu davamıza, partimize yakışır çalışmaları ile hemşehrilerimizin gönlünde taht kuran Sayın Ümmet Akın Başkanımız ile nice zaferlere ulaşacağımıza olan inancımı da belirtmek istiyorum. İl başkanlığımız ve on yedi ilçe teşkilatımız ile Cumhur İttifakının Aydın ilinde güçlü şekilde tecelli etmesi için çalışacağız.  Cumhur İttifakı-Millet Aklı ile Aydın kazansın. Aydınlı kıymetli hemşehrilerim kazansın. Türk Milleti kazansın.”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ümmet Akın’ı geri çekti.

AYDIN- MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, yaptığı yazılı açıklamada, parti olarak Aydın Büyükşehir Adayını belirleyen ve açıklayan ilk parti olduklarını vurgulayarak, “İttifak görüşmelerinin askıya alındığı dönemde belirlediğimiz Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, Germencik Belediye Başkanımız Sayın Ümmet Akın'ı kamuoyuna tanıtmıştık” dedi.

Başkan Pehlivan, “Ancak son gelişen Cumhur ittifakı görüşmeleri çerçevesinde, Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ümmet Akın'ın adaylığının geri çekildiği bilgisi Aydın İl Başkanlığımıza ulaşmıştır. MHP Aydın Büyükşehir Belediyesi için aday çıkarmayacaktır. MHP Genel Başkanı Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey'in emrinde, Aydın ve hemşehrilerimiz için ittifak hassasiyeti içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı’nın Türkiye ve Türk Milleti için büyük önem arz ettiğini ifade eden Pehlivan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Türkiye ve Büyük Türk Milleti için büyük önem arz eden Cumhur İttifakının yarınlar için güçlü kılınması konusunda her dava arkadaşım; ülkücüye yakışır şuur içinde hareket etmektedir, etmeye de devam edecektir.

Önce ülkem, sonra partim ilkesi Miliyetçi-Ülkücü hareket için söylemden daha ötesi bir şuur halidir. Kutlu davamıza, partimize yakışır çalışmaları ile hemşehrilerimizin gönlünde taht kuran Sayın Ümmet Akın Başkanımız ile nice zaferlere ulaşacağımıza olan inancımı da belirtmek istiyorum.

İl başkanlığımız ve on yedi ilçe teşkilatımız ile Cumhur İttifakının Aydın ilinde güçlü şekilde tecelli etmesi için çalışacağız.  Cumhur İttifakı-Millet Aklı ile Aydın kazansın. Aydınlı kıymetli hemşehrilerim kazansın. Türk Milleti kazansın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.