Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP’den akülü araç hediye

SİYASET 27.12.2018 - 16:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2219+ kez okundu.
 

MHP’den akülü araç hediye

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ve yönetimi, Köşk Akçaköy İlköğretim Okulu öğrencisi Tunahan Becerik'e akülü araba hediye etti.

AYDIN- Ziyaret hakkında açıklama yapan MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, "Köşk İlçe yönetimimizi ziyaret ettik. Köşklü hemşerilerimizin, Akçaköy'ümüzün kıymetli insanlarını dinledik. Milliyetçi Hareket Partisi, hemşerilerimizin emrindedir, yanındadır, gönlündedir. MHP Aydın İl Yönetimimizin hediyemiz olan akülü araç ile Tunahan Becerik evladımız hareket kazanacak. Onun mutluluğu Türkiye’nin mutluluğu. Hep mutlu olsun. Güzel günlerde kullansın inşallah. Türk Milletinin ayrılmaz üyeleri olan engelli vatandaşlarımıza hizmet etmek onların ihtiyaç ve taleplerine cevap vermek sosyal hayattaki etkinliklerini genişletip yaşam şartlarını ve kalitelerini yükseltmek öncelikli görev ve sorumluluklarımızdandır" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ve yönetimi, Köşk Akçaköy İlköğretim Okulu öğrencisi Tunahan Becerik'e akülü araba hediye etti.

AYDIN- Ziyaret hakkında açıklama yapan MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, "Köşk İlçe yönetimimizi ziyaret ettik. Köşklü hemşerilerimizin, Akçaköy'ümüzün kıymetli insanlarını dinledik. Milliyetçi Hareket Partisi, hemşerilerimizin emrindedir, yanındadır, gönlündedir.

MHP Aydın İl Yönetimimizin hediyemiz olan akülü araç ile Tunahan Becerik evladımız hareket kazanacak. Onun mutluluğu Türkiye’nin mutluluğu. Hep mutlu olsun. Güzel günlerde kullansın inşallah. Türk Milletinin ayrılmaz üyeleri olan engelli vatandaşlarımıza hizmet etmek onların ihtiyaç ve taleplerine cevap vermek sosyal hayattaki etkinliklerini genişletip yaşam şartlarını ve kalitelerini yükseltmek öncelikli görev ve sorumluluklarımızdandır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.