Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

MHP’den 19 kişinin ihracı istendi

SİYASET 15.10.2017 - 13:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2977+ kez okundu.
 

MHP’den 19 kişinin ihracı istendi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Didim İlçe Başkanı Ramazan Aşkar, yaptığı açıklamasında 19 partilinin kesin ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini söyledi.

AYDIN- İlçe yöneticileri ve partililerin katıldığı toplantıda konuşan Aşkar, "Partili üyelerimizden 19 kişiyi kesin ihraç talebiyle İl Disiplin Kuruluna sevk ettik” dedi. Başkan Aşkar, sözlerini “Bu kişilerin adı bizde saklı olup, isimleri daha sonra Aydın İl Başkanımız tarafından açıklanacaktır. Bahsi geçen kişiler gerek sosyal medyada gerekse çevrelerinde MHP’nin tüzel kişiliği ve Genel Başkan'ımız hakkında açıklamalar yaptıkları için sevk işlemi yapılmıştır. Ülkemizde MHP üzerinde birçok spekülasyonlar var. Bu süreçte MHP’ye hakaret edenleri partiden ihraç etme yoluna gidiyoruz. MHP Ülkücülük davasından 48 yıldır vazgeçmeyen köklü çınardır. Liderimizin ve davamızın arkasındayız” şeklinde sürdürdü.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Didim İlçe Başkanı Ramazan Aşkar, yaptığı açıklamasında 19 partilinin kesin ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu'na sevk edildiğini söyledi.

AYDIN- İlçe yöneticileri ve partililerin katıldığı toplantıda konuşan Aşkar, "Partili üyelerimizden 19 kişiyi kesin ihraç talebiyle İl Disiplin Kuruluna sevk ettik” dedi.

Başkan Aşkar, sözlerini “Bu kişilerin adı bizde saklı olup, isimleri daha sonra Aydın İl Başkanımız tarafından açıklanacaktır. Bahsi geçen kişiler gerek sosyal medyada gerekse çevrelerinde MHP’nin tüzel kişiliği ve Genel Başkan'ımız hakkında açıklamalar yaptıkları için sevk işlemi yapılmıştır. Ülkemizde MHP üzerinde birçok spekülasyonlar var. Bu süreçte MHP’ye hakaret edenleri partiden ihraç etme yoluna gidiyoruz. MHP Ülkücülük davasından 48 yıldır vazgeçmeyen köklü çınardır. Liderimizin ve davamızın arkasındayız” şeklinde sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.